Setari Cookie-uri

10 Dovezi ca stii sa iubesti

Dovezile de dragoste se acund de cele mai multe ori in cele mai obisnuite din situatii si de multe ori le trecem cu vederea.

Cum ii spui partenerului tau ca il iubesti fara a te folosi de cuvinte? Iata cele 10 dovezi de iubire adevarata.

1. Il respecti pe cel de langa tine

Respectul este fundamental intr-o relatie sanatoasa, de lunga durata si plina de dragoste. Aceasta este una din dovezile cele mai mari de dragoste: iti respecti partenerul de viata in orice situatie te-ai afla, nu numai atunci cand stii ca „trebuie” sau cand iti doresti ceva. Respectul este o forma de iubire si apreciere profunda din partea cuiva.

2. Nu vrei sa il/o schimbi

Il/o iubesti pentru ceea ce este sau ce isi doreste sa fie, pentru ceea ce crede desi uneori nu sunteti pe aceeasi lungime de unda, pentru felul in care se comporta desi uneori nu esti de acord etc. In ciuda faptului ca sunt si cateva lucruri care nu iti sunt tocmai pe plac, vezi ca fara ele persoana de langa tine nu ar mai avea acel farmec care o face sa fie ceea ce este. Cu alte cuvinte, daca ii iubesti impefectiunile, il/o iubesti si pe el/ea.

Citește și:

3. Ti se lumineaza fata cand vorbesti despre el/ea

Ati observat acele persoane care atunci cand vorbesc despre jumatatea lor se lumineaza la fata si radiaza de fericire? Daca si tie ti se lumineaza fata atunci cand le spui celor din jurul tau despre partenerul tau, raspunsul este evident: il iubesti.

4. Ai rabdare cu el/ea

Sunt un milion de motive pentru care ai putea sa te certi cu partenerul tau de viata, sa il contrazici sau sa il cicalesti atunci cand are de facut ceva si nu reuseste sa porneasca la drum. De multe ori, cicaleala porneste doar din dorinta de a-i face un bine celui de langa tine, insa stiti vorba aceea: „drumul spre iad este pavat cu intentii bune”. O dovada foarte mare de iubire este rabdarea neconditionata. Numai cu rabdare si intelegere o relatie va evolua.

Citeste continuarea articolului Decalogul celor fericiti: Cele 10 dovezi ca iubesti cu adevarat pe Garbo.ro.

Citește și:

Garbo iti recomanda si alte articole despre relatii:

Abandonul de familie

Pacatul geloziei - Cum sa ne vindecam si sa ne salvam relatia

Rochie alba de mireasa

Vizionare placuta


Kudika
19 Aprilie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.