Setari Cookie-uri

Rochii de seara si rochii de mireasa de suflet

Modelele Ivy 36 pot fi special create pentru tine sau poti gasi rochia pe care o visai. Ivy 36 e despre tine.

Comunicat de presa

Ivy 36 se identifica prin atentia acordata finisajelor si versatilitatea stilistica care imbina stilul traditional cu materialele inovative, simplitatea clasicismului cu sublimul modernismului.

In vara anului 2012, cele doua prietene, Andreea Tanase si Lacramioara Lazar, au conturat prima silueta a rafinamentulul feminin. Inspiratia lor izvoraste din admiratia pe care o poarta frumusetii feminine si din dorinta de a cunoaste fantezia sufletului fericit. Fiecare rochie devine astfel o poezie cu rime brodate, versuri de matase si catrene de texturi irezistibil de fine, inspirata de tine.

Ivy 36 se poate mandri deja cu participarea in cadrul prestigiosului targ international de moda Barcelona Bridal Week – Pasarela Gaudi. Asemenea creatiilor marelui Gaudi, stilul Ivy 36 s-a remarcat prin originalitate și fantezie, atragand astfel aprecieri din partea unor magazine renumite in industria modei din Franta, Kuweit, Danemarca si Qatar.

Citește și:

In cadrul Bucharest Fashion Week 2013, Ivy 36 va prezenta noua colectie de rochii de mireasa inspirate din eleganta si delicatetea, dar si senzualitatea femeii. Stilul Ivy 36 se identifica prin materiale pretioase precum matasuri, dantele frantuzesti, broderii hand-made si voaluri fine.

Frumusetea poate fi exprimata in forme, culori si texturi diferite insa adevarata frumusete este genuina si vine din interiorul fiecareia. Astfel, fiecare rochie Ivy 36 este expresia unui spirit armonios. Este armonia sufletului tau. Ivy 36 e despre tine.

Te invitam si pe tine sa fii alaturi de noi, 11.06.2013. Intra pe https://www.facebook.com/ivy36.ro?ref=hl urmareste-ne creatiile si daca ti-am starnit interesul, scrie-ne parerea ta pe adresa office@ivy36.com.

Vizionare placuta


Kudika
13 Iunie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.