Setari Cookie-uri

5 Jocuri distractive pentru petrecerea burlacitelor

Iata ce poti face pentru o petrecere de neuitat!

Ziua cea mare se apropie, iar o petrecere supriza a fost pregatita pentru viitoarea mireasa? Mai mult decat locatia, conteaza interactiunea, distractia, glumele si sentimentele care vor ramane in memoria sarbatoritei pentru totdeauna. Nu exista reguli sau obiceiuri deja stabilite pentru o petrecere a burlacitelor reusita, insa noi va propunem cateva jocuri interesante, care cu siguranta vor incinge atmosfera.

petrecerea burlacitelor Foto: petrecerea burlacitelor, Shutterstock

Jocuri pentru petrecerea burlacitelor

1. Adevar sau provocare

Un joc amuzant si distractiv, ideal pentru o petrecere reusita. La inceput se scriu intrebarile si provocarile pe niste biletele care sunt puse separat. Evident, mireasa este cea care va alege prima adevar sau provocare. Se stabileste o ordine apoi fiecare va alege sa raspunda unei intrebari sau unei provocari. Cu cat sunt mai interesante si amuzante, atat intrebarile, cat si provocarile, cu atat jocul va fi mai distractiv. Bineinteles toate intrebarile si raspunsurile vor ramane secrete si nu vor mai fi discutate dupa incheierea jocului.

Citește și:

2. Eu, niciodata!

Ai nevoie de curaj, alcool si mult chef de distractie. Fiecare jucatoare, intr-o ordine aleasa, va trebui sa spuna un lucru adevarat pe care nu l-a facut niciodata. Restul trebuie sa isi bea paharul de bautura in cazul in care nu este valabil si pentru ele. Cu cat este jocul mai scandalos, cu atat mai bine. In cazul in care este o singura persoana care bea, regula este ca trebuie sa dezvaluie in detaliu intamplarea.

Cateva exemple: “Nu am iesit niciodata fara lenjerie intima din casa!”, “Nu am sarutat niciodata o fata.”, “Nu am facut niciodata sex intr-un loc public.”

3. Sfaturi pentru noaptea nuntii

Un joc foarte amuzant in care fiecare are posibilitatea de a-i veni in ajutor viitoarei mirese, cu sfaturi care mai de care mai interesante. Toate fetele scriu pe o hartie un sfat “picant” pentru noaptea nuntii, apoi biletele sunt puse intr-un bol. Sarbatorita le citeste cu voce tare, incercand apoi sa ghiceasca de la cine a primit fiecare sfat. Pentru orice raspuns gresit trebuie sa bea din pahar.

Citește și:

4. Vanatoarea miresei

La inceputul petrecerii, organizatorul trebuie sa faca o lista cu lucrurile pe care trebuie sa le obtina viitoarea mireasa pana la sfarsitul serii. Lista ar putea include numere de telefon, carti de vizita, prezervative din portofele, lenjerie de corp, un barbat care are acelasi nume cu viitorul mire, iar exemplele ar fi multe. La final, in cazul in care toate lista a fost completata, sarbatorita va primi un premiu special.

5. Termina propozitia

Inainte de petrecerea burlacitelor roaga viitorul mire sa scrie pe hartie cateva lucruri despre ea, de exemplu: “Imi place cand ma trezesc dimineata si ea…”, “Ma potrivesc cel mai mult cu (numele miresei) la….”. Citeste fiecare bilet cu voce tare si las-o apoi pe sarbatorita sa continue propozitia. In cazul in care raspunsurile sunt diferite de cele ale viitorului sot, va trebui sa primeasca o porunca din partea fetelor.

Citește și:

Foto prima pagina: mireasa, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
4 August 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.