Setari Cookie-uri

Cele mai hot 10 melodii de nunta pentru 2015

Vezi care sunt cele mai frumoase melodii in 2015, pentru o nunta ca in povesti!

Daca iti planifici nunta, esti pe ultima suta de metri si nu stii exact ce piesa sa alegi pentru dansul mirilor sau pentru a incinge atmosfera pe ringul de dans, iata topul nostru cu 10 melodii ideale pentru acest moment extraordinar din viata ta. Si deoarece ne-am gandit ca iti doresti cantece noi, fresh, sensibile si deosebite, am facut o selectie a pieselor din 2015.

Top cele mai frumoase melodii pentru nunta in 2015

1. Thinking Out Loud – Ed Sheeran



Va ramane in istorie ca una dintre cele mai romantice melodii pentru primul dans. Versurile descriu o dragoste care dureaza o viata intreaga si care se poate intampla oricand si oriunde, in special atunci cand nu te astepti.

2. A Sky Full of Stars – Coldplay



Pe langa unele metafore extreme de romantice si sensibile in versuri, melodia celor de la Coldplay creaza o atmosfera de bucurie si distractie. Daca vrei sa umpli ringul de dans, A Sky Full of Stars ii va face pe toti sa vibreze.

Citește și:

3. Stay with me – Sam Smith

Sam Smith a castigat un Grammy la categoria “Cantecul anului” cu aceasta melodie, care cu siguranta a fost fredonata si ascultata pe repeat de indragostiti. Vocea lui Smith iti da fiori, iar soundul este ideal pentru a te introduce in atmosfera romantica a unei povesti de dragoste.

4. Uptown Funk – Mark Ronson si Bruno Mars



O nunta este totodata o petrecere in care atat mirii, cat si invitatii, trebuie sa se bucure si sa se simta bine. Melodia Uptown Funk este una distractiva, optimista, plina de viata, care va ridica pe toata lumea, indiferent de varsta, de la masa.

5. Sugar – Maroon 5

Piesa celor de la Maroon 5 este cu siguranta una dintre acele melodii care iti raman in cap, pe care le fredonezi si pe care simti nevoia sa dansezi. Mai mult de atat, cred ca niciuna din noi nu s-ar supara daca, asa cum se intampla in videoclip, Adam Levine ar aparea dintr-odata la nunta cantand: “Need a little sweetness in my life/Sugar//Won’t you come an put it down on me? (“Am nevoie de un pic de romantism in viata mea/Dulceata/ Vrei sa vii si sa-mi oferi tu.”)

Citește și:

6. Love You Like That - Canaan Smith

Aceasta balada country poate fi alegerea ideala pentru primul dans. Sensibila, romantica dar cu un mesaj si un sound profund si puternic.

7. Coming Home - Leon Bridges

Acest cantec poate fi o alternativa diferita pentru dansul mirilor. Daca iti doresti o melodie care sa inspire senzualitate, dar totodata iubire neconditionata, atunci e alegerea perfecta.

8. Only One – Kanye West feat. Paul McCartney

Scrisa din perspectiva mamei lui Kanye, care isi priveste fiul din cer, este o balada sentimentala si frumoasa, cu versuri ce te duc cu gandul la un cantec de leagan. Piesa este perfecta pentru dansul mama-fiu.

9. Shut Up and Dance – Walk The Moon

O melodie de dragoste cu un vibe fresh si plin de viata, este alegerea perfecta pentru a scoate invitatii la dans dupa taierea tortului.

10. Fire Meet Gasoline – Sia

Citește și:

O melodie de dragoste cu un mesaj puternic, despre suflete pereche si oameni care indiferent de dezamagiri, dureri sau pericole raman impreuna pentru ca sunt perfecti unul pentru celalalt. Poate fi una dintre alegerile ideale pentru primul dans, alaturi de alesul inimii tale.

Foto prima pagina: miri, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
4 August 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.