Setari Cookie-uri

4 sfaturi pentru un look superb in ziua nuntii

Iata cum poti sa arati exact asa cum iti doresti la nunta ta!

Liste, planuri, discutii, programari, telefoane… pentru ziua nuntii ai vrea ca totul sa iasa perfect. Nicio surpriza neplacuta, nimic imprevizibil care sa iti strice dispozitia, vrei ca toata lumea sa se simta bine si sa va bucurati impreuna de noua etapa din viata voastra. Evident, tu vei fi vedeta principala (alaturi de mire, desigur!). De aceea este foarte important sa arati si sa te simti minunat. Iata de ce trebuie sa tii cont pentru a avea un look de poveste in ziua nuntii.

mireasa

1. Gaseste rochia perfecta

Acorda-ti timp pentru a cauta rochia ce ti se potriveste cel mai bine. Alegerea rochiei de mireasa are o puternica incarcatura emotionala si poate fi epuizanta, deci nu o lasa pe ultima suta de metri, intrucat sunt sanse mari sa alegi, in mod impulsiv, ceva nepotrivit, in care sa nu te simti bine. Rochia perfecta este aceea pe care nu mai vrei sa o dai jos o data ce ai probat-o. Este rochia in care te simti confortabil, implinita, emotionata. Si care iti stoarce si cateva lacrimi de fericire.

Citește și:

2. In ziua nuntii, fii cea mai buna versiune a ta

Nu este o idee buna sa iti schimbi complet look-ul pentru ziua cea mare. Pastreaza-ti stilul personal, optimizandu-l cu ajutorul unor profesionisti sau chiar singura, daca te pricepi. Daca nu ai avut niciodata parul prins in coc, nu este momentul potrivit sa o faci la nunta ta. Poarta-ti parul in stilul care te face sa te simti cel mai bine. Impletituri deosebite, tiara si bucle lasate libere, ori cocuri delicate? Orice te face sa te simti in largul tau.

In ceea ce priveste make-up-ul, ar fi o idee buna sa nu mergi pe ideea de trendy. Nu folosi ruj nude pentru ca nu ti se vor distinge buzele de restul tenului in fotografii, iar smokey eyes, desi poate arata fabulos, prezinta riscul de a se intinde iar ochii tai vor semana cu cei ai unui panda.

3. Nu uita sa mananci

Prea multe mirese uita sa manance in ziua nuntii. Emotiile si ultimele pregatiri contra-timp isi spun cuvantul. Insa ai nevoie de energie pentru a rezista o zi si o noapte. Nu vrei sa pici lesinata pe ringul de dans sau sa plutesti ametita printre invitati. Ciuguleste cate ceva ori de cate ori ai ocazia si limiteaza aportul de alcool si energizante.

Citește și:

4. Nu te stresa pentru orice detaliu

Orice mireasa poate enumera cu exactitate lucrurile care nu au decurs conform planului. Ceea ce poti sa faci este sa treci peste ele cu zambetul pe buze si sa te bucuri de ceea ce vi se intampla. Sunt sanse mari ca unele momente mai neplacute sa se transforme in timp in amintiri savuroase. Daca iti pui intrebarea “s-au simtit bine invitatii?” iar raspunsul este “da”, atunci inseamna ca a fost o nunta reusita.

Vizionare placuta


Kudika
11 August 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.