Setari Cookie-uri

5 lucruri pe care le apreciaza invitatii la nunta

Cum sa organizezi o nunta ca la carte!

Unul din elementele-cheie ale unei receptii de nunta reusite este sa te asiguri ca invitatii s-au simtit extraordinar. Incearca sa imbunatatesti dinamica petrecerii, renuntand la discursurile nesfarsite si timpii lungi de asteptare si planifica o nunta antrenanta, in care toata lumea danseaza, interactioneaza si se simte bine. Iata 5 idei ce vor fi pe placul invitatilor tai:

1. Respecta programul stabilit

Invitatilor le displace ideea de a astepta prea mult intre etapele nuntii, ori agitatia rezultata cand se decaleaza anumiti timpi. Este de preferat sa apelezi cu incredere la persoane care se ocupa de organizarea nuntii, iar acestea vor fi pregatite sa va indeplineasca dorintele si vor tine totul sub control. Unii organizatori de nunti nu lasa sa treaca mai mult de o ora fara sa se intample ceva antrenant pentru oaspeti.

Citește și:

nunta Foto: Halfpoint, Shutterstock

2. Muzica pentru toate gusturile

O metoda buna ca nimeni sa nu ramana pe scaun prea mult timp. Stabileste cu DJ-ul sau formatia o lista de redare care sa fie pe placul tututor. In acest mod ringul de dans va fi in permanenta plin, tu asigura-te doar ca este suficient de incapator de la bun inceput.

3. Meniul potrivit

Acesta trebuie sa fie in ton cu stilul nuntii si bine ales, in asa fel incat sa satisfaca si cele mai pretentioase gusturi. Chiar daca ai un buget destul de restrans, nu trebuie sa faci rabat de la un meniu de calitate. Invitatii trebuie sa isi incarce bateriile consumate pe ringul de dans, iar un meniu variat alaturi de o oferta bogata la bar va asigura buna lor dispozitie pe tot parcursul petrecerii.

4. Termina intr-o nota grandioasa

Cu siguranta nu vrei sa surprinzi priviri somnolemnte ori cascaturi mascate mai mult sau mai putin discret. O petrecere nu trebuie sa se stinga de la sine. Ideal ar fi ca totul sa se sfarseasca in momentul in care lumea este inca pe ringul de dans. Astfel invitatii vor ramane cu impresia si amintirile unei petreceri grozave. Cum in realitate este mai greu de infaptuit asemenea lucru, lumea se ghideaza, de regula, dupa momentele speciale din cadrul nuntii. De exemplu, dupa servirea tortului de nunta majoritatea invitatilor s-ar putea retrage, insa gasca apropiata poate ramane pe baricadele distractiei pana va aduce toti chelnerii la exasperare. In sensul bun, desigur!

Citește și:

5. Nu uita de after-party, a.k.a ciorba de potroace!

Ce poate fi mai bine decat sa rememorezi, a doua zi dupa nunta, cele mai reprezentative si frumoase momente ale petrecerii?! Si totodata, sa te remontezi dupa o noapte de dans si delicii bahice in exces. La ciorba de potroace participa atat familia, cat si prietenii cei mai apropiati si este o ocazie numai buna pentru a continua intr-un stil mai putin formal petrecerea cea mai reusita din viata voastra.

Foto prima pagina: ommaphat chotirat, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
25 August 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.