Setari Cookie-uri

Cele mai frecvente motive de cearta in legatura cu nunta si cum sa le eviti

Cum sa depasesti conflictele care pot aparea in preajma nuntii!

A planifica nunta ideala presupune multe discutii, hotarari, razgandiri, entuziasm, fericire, lacrimi si stres. Iar in momentul in care stresul isi face aparitia, iti poti pierde cumpatul cu usurinta si ajungi sa te certi cu jumatatea ta, din varii motive. Iata cateva dintre acestea, alaturi de unele sfaturi pentru a le putea evita:

1. Cat va costa nunta perfecta

Uneori exista o mare discrepanta intre ceea ce iti doresti si ceea ce iti poti permite. Astfel, se poate ajunge cu usurinta la un conflict fatis intre viitorul mire si mireasa. Un mire mai conservator ar putea sa confunde entuziasmul mireasei cheltuitoare cu mai putin nobila frivolitate, iar aceasta l-ar putea acuza ca are mentalitate de Hagi Tudose. Stabiliti un buget de la bun inceput si incadrati-va in el, pentru a putea evita astfel de discordante.

conflicte nunta Foto: Irafael, Shutterstock

Citește și:

2. Cine este invitat

Este indicat sa stabiliti impreuna din timp pe cine sa invitati, fie ca veti avea o nunta mare, fie ca va doriti o petrecere intima si in grup restans. Faceti-va cunoscute hotararile catre toti cei implicati, inclusiv parintii, iar regulile stabilite ar trebui sa se aplice cu strictete tuturor. Astfel veti avea langa voi doar persoanele care conteaza cu adevarat si care va iubesc si se bucura ca iau parte la acest moment special din viata voastra.

3. Soacra

Fie ca este vorba despre un mire care se sfatuieste doar cu mama in legatura cu hotararile importante, fie ca mireasa hotaraste de una singura, fara a tine cont de sentimentele viitoarei familii, intotdeauna par sa existe tensiuni intre mireasa si viitoarea soacra. Din acest motiv, cuplul ar trebui sa stabileasca de la bun inceput ca sunt de aceeasi parte a baricadei, inainte de a incepe procesul de planificare a nuntii.

Citește și:

4. Un volum de munca disproportionat

Pot aparea conflicte si atunci cand viitoarea mireasa simte ca trebuie sa isi impinga partenerul de la spate pentru a rezolva diverse lucruri, toate importante si urgente, desigur. In loc sa-l cicalesti si sa te enervezi, fii foarte clara de la bun inceput cu ce trebuie sa faca (si ce nu!) atunci cand vine vorba de planificarea nuntii voastre.

5. Nu tii cont de parerea mirelui

Nu este Ziua cea Mare doar pentru mireasa. O data ce nuntile au inceput sa evolueze, se poate observa cum sunt incluse preferintele ambilor parteneri, atat in ceea ce priveste decorul, mancarea, cat si in momentele de divertisment pregatite special. Asa ca este bine sa tineti cont si sa planificati daca mirele isi doreste, de exemplu, un cigar bar la receptia pentru nunta ori niste aperitive mai deosebite.

Foto prima pagina: Inara Prusakova, Shutterstock

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Septembrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.