Setari Cookie-uri

8 lucruri pe care sa NU le spui mirelui inainte de nunta

Daca nu vrei sa ramai fara viitorul mire, iata de la ce ar trebui sa te abtii!

Perioada premergatoare nuntii este plina de tot felul de evenimente carora trebuie sa le faci fata cu brio: probe pentru rochia mult-visata, degustari de meniu, intalniri cu organizatorul de nunti… incat uneori uiti ca si partenerul tau trebuie sa faca fata stresului pe care il presupune un asemenea angajament. Sprijinul reciproc este o parte insemnata a ceea ce presupune o casatorie, dar sa incepi de pe acum sa il coplesesti cu toate nelinistile si temerile tale, nu este o idee prea buna. Iata de la ce ar trebui sa te abtii in zilele premergatoare nuntii, pentru a pastra aparentele cat mai armonioase. Si nu uita, intotdeauna exista mama sau domnisoarele de onoare la care poti sa te descarci emotional!

viitor mire

Foto: alphaspirit, Shutterstock

1. “Esti la fel de inspaimantat ca mine la ideea ca vom petrece tot restul vietii impreuna?”

Anxietatea ta poate fi contagioasa si poate declansa o avalansa de ganduri nepoftite si neplacute. Isteria in masa este caracteristica haosului politic, nu a uniunii fericite a doua suflete pereche.

Citește și:

2. “Nu ma pot casatori cu cineva ai carui parinti ma urasc!”

Perioada de timp potrivita pentru a rezolva orice situatie sensibila cu socrii este cu luni bune inainte de casatorie, nu in pragul acesteia!

3. “Mai spune-mi o data, de ce facem asta?!”

Daca ceri incontinuu asigurari si reasigurari, nu vei face altceva decat sa il provoci si pe el sa isi puna aceleasi intrebari. Apeleaza pentru calmare si confort psihic la mama din dotare sau la cea mai buna prietena.

4. “Este prea tarziu sa fugim in lume?”

Da.

5. “Stii, am baut prea mult la petrecerea burlacitelor, iar domnisoarele de onoare au adus un stripper. Am vrut sa stii asta inainte sa ne casatorim.”

Petrecerea burlacitelor se presupune ca este un eveniment festiv, in care iti este permis sa iti iei ramas bun de la celibat intr-un mod adesea extravagant. Nimeni nu se asteapta la o mireasa mironosita in mijlocul unei orgii de alcool si buna dispozitie, cu atat mai mult mirele. Asa ca pastreaza povesile picante despre petrecerea burlacitelor pentru aniversarea de 10 ani a casatoriei, nu pentru momentele de dinaintea nuntii!

Citește și:

6. “Daca vom ajunge sa nu ne mai suportam unul pe celalalt si vom divorta?”

Evita din rasputeri cuvantul “divort” inainte sa va casatoriti. Ar trebui sa existe o lege in acest sens.

7. “Ai facut ceva in timpul petrecerii burlacilor despre care vrei sa discutam?”

Asa cum nici propriile povesti de la petrecerea burlacitelor nu trebuie impartasite inainte de nunta, nu-i cere nici lui sa iti detalieze ispravile de la petrecerea burlacilor. Ai incredere ca omul cu care ai decis sa te casatoresti este cel potrivit pentru tine si nu este definit ce ceea ce a facut sau nu intr-o petrecere dedicata lui.

8. “Mai spune-mi o data de ce ma iubesti.”

Nu uitati ca, pana la urma, fericirea vine din lucrurile simple. Cand sunteti in pragul casatoriei nu mai poate fi vorba de dovedit ceva. Daca mai era ceva de demonstrat, cu siguranta ca a avut loc deja.Acum lasa grijile la o parte si pregateste-te sa va bucurati de o viata minunata in doi.

Citește și:

Foto prima pagina: Voyagerix, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
8 Septembrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.