Setari Cookie-uri

7 aspecte de care sa tii cont cand alegi decoratiunile de nunta

Decorarea localului de nunta este foarte important!

Felul in care va fi decorat locul in care veti tine nunta este la fel de important precum rochia, buchetul sau tortul. Este important sa fiti atenti la detalii si, in acelasi timp, sa nu incarcati vizual cu prea multe decoratiuni in stiluri diferite.

decoratiuni de nunta

Iata cateva aspecte esentiale care trebuie luate in considerare atunci cand planifici decoratiunile pentru ziua nuntii:

1. Porneste de la culorile tale preferate si care se potrivesc cu rochia si buchetul. Asta nu inseamna ca trebuie sa mergi pe aceeasi paleta de culori, ci alege unele care vor fi in contrast cu felul in care arati, astfel incat sa iesi in evidenta si nu sa te confunzi cu tapiteria scaunelor sau a draperiilor.

2. tine cont de locul unde va fi tinuta nunta. Daca planifici o nunta intima, romantica, pe plaja, culorile alb si albastru vor fi extrem de potrivite pentru decor. O nunta in natura va “merge” cu nuante de verde sau rosu.

Citește și:

3. Daca alegi sa faci o nunta in aer liber, este foarte important si sezonul, deoarece culorile trebuie sa fie in armonie cu natura. Pentru o nunta de toamna, de exemplu, poti alege decoratiuni in paleta de culori rosu - portocaliu - maro, si te poti folosi de fructele de sezon pentru a accesoriza mesele si intrarea. Poti realiza un aranjament din dovleci de diverse dimensiuni si poti aseza pe mese ciorchini de struguri de diferite culori.

decoratiuni nunta

Foto: instagram

4. Daca vei tine nunta intr-o locatie neutra, pe care o poti personaliza dupa plac, gandeste-te daca exista o tema care va reprezinta. De exemplu, puteti face nunta in stil marinaresc si sa va ghidati dupa asta atunci cand alegeti invitatiile de nunta, meniul, tortul, decoratiunile de pe mese s.a.m.d, astfel incat toate sa se incadreze in tema respectiva - puteti gasi nenumarate idei pe board-urile de Pinterest. Desenele animate sunt de asemenea o tema populara de inspiratie pentru nunti.

Citește și:

5. Florile se numara printre cele mai importante elemente de decor - poti realiza piese centrale pentru mesele invitatiilor sau bolte, la intrare. insa este de preferat sa vorbesti cu floristul din timp, cu cateva luni inainte de nunta, pentru a vedea exact ce buget vor presupune florile pe care ti le doresti, precum si cele din care va fi compus buchetul tau de nunta. Daca totusi esti presata de timp, cei de la Floria, spre exemplu, ofera buchete gata pregatite pentru nunti, astfel incat nu trebuie sa te lasi intimidata de faptul ca ai putea sa nu faci o alegere inspirata.

6. Atentie mare si la materialele folosite pentru fetele de masa, husele la scaune sau draperii: poti opta pentru textile mate, pentru matase sau catifea. Acestea pot schimba complet felul in care se reflecta lumina in incapere. Daca te decizi sa iti faci singura decoratiile pentru nunta, ai totusi grija sa te apuci de ele din timp si sa exersezi pana cand iti ies precum in poze, astfel incat sa nu rezulte precum cele din lista aceasta de pe Love.ly.

7. Ai grija sa nu complici prea tare decorul. Pastreaza lucrurile cat mai simple, altfel vei avea parte de un aspect vizual mult prea incarcat si obositor.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 Septembrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.