Setari Cookie-uri

9 trucuri de alcov pentru a-ti seduce sotul

Cum sa ai o viata sexuala antrenanta alaturi de sotul tau!

Viata de proaspat casatoriti este plina de entuziasm si noutate pe toate planurile, iar scanteile din dormitor pot persista mult timp dupa ce luna de miere s-a incheiat. Daca sunteti atenti fiecare la nevoile si dorintele celuilalt si sunteti dispusi sa lasati conformismul la usa dormitorului, aveti toate premisele pentru o viata sexuala antrenanta. Iata cateva trucuri care iti pot fi de folos pentru a-ti seduce sotul:

1. Dezbraca-te in fata lui

Foloseste miscari lente atunci cand iti indepartezi hainele. Va fi ca si cum vei desface un cadou doar pentru el, fapt care ii va spori nerabdarea si entuziasmul. Ideal ar fi sa se auda in surdina o melodie senzuala si usor ritmata. Efectul e garantat!

seductie

Foto interior si prima pagina: conrado, Shutterstock

2. Dormi dezbracata

In dormitor sa nu renunti niciodata la partea ta sexy, fie ca esti casatorita de un an sau de douazeci si doi. A-ti face timp sa fii atragatoare pentru sotul tau ii demonstreaza ca iti pasa cu adevarat de el si de parerea lui. Imbraca-te intr-un neglijeu matasos, sau chiar intr-un tricou de-al lui, daca asta prefera, sau, cel mai bine, dormi dezbracata. Cu siguranta nu va avea nimic de obiectat!

Citește și:

3. Surprinde-l cu o partida de sex

Partidele de amor nu trebuie sa aiba loc doar noaptea sau doar in dormitor. Surprinde-l cu o trezire matinala a simturilor, ori profita de timpul petrecut in baie, cat va pregatiti amandoi pentru serviciu, sau trimite-i un mesaj in jurul pranzului pentru a va intalni intr-un loc singur pentru o partida rapida de amor.

4. Spune-i ce iti doresti de la el

Cere-i o favoare sexuala. Uneori un lucru atat de simplu poate avea un efect neasteptat de placut in ceea ce priveste libidoul barbatilor si, cu siguranta va fi mai mult decat fericit sa se supuna!

5. Vorbeste-i erotic

Nu este nevoie sa sune murdar, daca nu te simti in largul tau; insa din cand in cand exprima-te verbal intr-un mod cat se poate de senzual despre cum te simti si ce anume iti place. Acest lucru le va amplifica barbatilor entuziasmul si veti avea amandoi numai de castigat.

Citește și:

6. Flirteaza cu el

Flirtul ii va demostra barbatului ca te atrage si il gasesti dezirabil. Nu te limita numai la vorbe, arata-i iubirea si afectiunea inclusiv prin intermediul gesturilor: o imbratisare, un masaj usor, un sarut furat sau chiar o strangere de mana. Cu cat se va simti mai iubit, cu atat va fi mai deschis din punct de vedere sexual.

7. Indeplineste-i dorintele

Orice barbat isi doreste sa se simta ca un rege in dormitor. Ofera-te sa ii indeplinesti orice dorinta ar avea, sau, pentru un plus de noutate si excitatie, pune-l sa deschida un exemplar din Kama Sutra pentru inspiratie si noi pozitii de incercat.

8. Preia controlul

Barbatii adora atunci cand femeile se ofera sa preia controlul in dormitor. Initiaza partida de sex intr-un mod diferit, apeleaza la o jucarie sexuala sau incearca o noua pozitie, ori pur si simplu stai deasupra si controleaza la propriu ritmul si actiunea!

Citește și:

9. Dezlantuie-te!

Barbatilor li se pare foarte atractiv atunci cand o femeie pare ca isi pierde mintile in pat. Daca simti nevoia sa gemi sau sa te exprimi intr-un mod zgomotos, fa-o pentru placerea lui si nu mai incerca sa te abtii, cu gandul ca suna aiurea sau ca aud vecinii de langa. Este o confirmare a faptului ca sunt in stare sa te ridice pe culmile placerii si asta le va creste foarte mult increderea in sine si in propriile abilitati. Atentie! Nu te preface, pentru ca atunci cand isi va da seama, consecintele sunt imprevizibile iar neincrederea ce rezulta duce la scepticism si rezerva si riscati sa pierdeti tot ce ati construit impreuna de-a lungul timpului.

Vizionare placuta


Kudika
22 Septembrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.