Setari Cookie-uri

6 trucuri pentru un par perfect in ziua nuntii

Iata 6 trucuri impartasite de experti pentru a avea un par perfect in ziua nuntii!

In asteptarea marelui moment, te pregatesti sa te transformi in cea mai buna versiune posibila a ta, atat psihic, prin exercitii de meditatie, poate yoga, care sa te ajute sa iti pastrezi calmul, cat, mai ales, fizic. Trebuie sa arati impecabil in ziua nuntii. Iar parul tau nu face exceptie. Indiferent ce coafura ai ales, coc, impletituri elaborate, bucle studiate sau pur si simplu lasat liber, parul tau trebuie sa fie sanatos, puternic, stralucitor, intr-un cuvant, fabulos. Iata 6 trucuri impartasite de experti pentru tine.

coafura mireasa Foto interior si prima pagina: freya-photographer, Shutterstock

6 secrete pentru un par perfect

1. Schimba uscatorul de par

Cumpara o versiune mai buna a acestuia, cu functie de ionizare, care elibereaza parul de electricitatea statica si de aspectul dezordonat, facandu-l matasos, stralucitor, dandu-i un aspect sanatos si reducand, in plus, timpul de uscare.

Citește și:

2. Redu temperatura

Mai ales atunci cand folosesti placa de par. Nu trebuie sa folosesti setarea maxima a temperaturii! Doar un hair-stylist profesionist ar trebui sa foloseasca temperaturi mai mari de 190°C atunci cand vine vorba despre parul tau. Inainte de a folosi orice instrument de coafat, nu uita de un ser termoprotector. Nu incerca sa indrepti sectiuni de par mai mari de 3 cm, pentru ca vei arde partea exterioara, iar mijlocul va ramane neatins.

3. Tunde regulat varfurile

Daca nu o faci, parul se va despica la capete, iar structura lui va fi slabita si se va rupe de mai sus. Este nevoie ca la fiecare doua luni si jumatate sa ajungi la salon sa iti tunzi varfurile pentru a avea un par mai rezistent.

4. Hidrateaza in profunzime

O data pe saptamana aplica o masca sau tratament de par si lasa sa actioneze 30 de minute. Parul va fi reparat intensiv si va deveni mult mai stralucitor, plin de vitalitate si usor de manevrat. Un truc al expertilor: foloseste uscatorul de par dupa ce ai aplicat masca, pentru a grabi penetrarea substantelor nutritive si reparatoare in profunzimea firului de par.

Citește și:

5. Stralucire fabuloasa

Un tratament profesional pentru stralucire, efectuat la salon, face ca parul sa capete un strat care reflecta lumina si arata fabulos in fotografii. Exista tratamente pentru stralucire pe care le poti aplica si in confortul propriei case.

6. Schimba asternuturile

Este adevarat ca bumbacul este optiunea cea mai buna cand vine vorba despre lenjeriile de pat, dar bumbacul obisnuit absoarbe umezeala si favorizeaza frecarea parului, astfel incat acesta se poate incurca. Schimba lenjeria de bumbac obisnuit cu una din satin, iar parul tau va fi mult mai neted si mai usor de pieptanat dimineata.

Vizionare placuta


Kudika
6 Octombrie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.