Setari Cookie-uri

Vei avea o nunta de iarna? Iata cateva lucruri pe care trebuie sa le stii

Trucuri utile pentru o nunta de iarna ca la carte!

O nunta de iarna prezinta multe avantaje, de la decorul fabulos, recuzita speciala si fotografiile minunate in care vei parea o printesa a zapezii, pana la preturile mai mici si cheltuielile mai scazute pe care le veti avea. Insa principalul dezavantaj este reprezentat tot de vreme, mai precis gerul, viscolul sau alte fenomene meteorologice si implicatiile acestora in desfasurarea ceremoniei sau receptiei, care pot cauza batai de cap si migrene pana si celei mai zen mirese. Iata cum vremea rece iti poate influenta look-ul din ziua cea mare, alaturi de cateva trucuri utile:

nunta de iarna

1. Buzele crapate

Nimeni nu isi doreste vreodata sa aiba buzele crapate, cu atat mai mult in ziua nuntii. Ceea ce trebuie sa faci este sa ai grija sa le oferi hidratarea si exfolierea periodica de care au nevoie, mai ales in sezonul rece. Cateodata doar balsamul de buze nu este de ajuns, iar un truc care te va ajuta sa ai buze mai pline si mai sanatoase consta in aplicarea mierii de albine la nivelul buzelor si masajul usor cu un prosop usor texturat, care stimuleaza circulatia sanguina locala. In dimineata nuntii, roaga makeup stylistul sa iti aplice pe buzele curate si exfoliate un tratament hidratant intensiv, inainte de a incepe rutina machiajului, urmand ca atunci cand ajunge la nivelul buzelor, acestea sa fie deja in cea mai buna forma posibila.

Citește și:

2. Pielea uscata

In timpul sezonului rece, alternanta cald-rece din interior si exterior poate duce la uscaciune si aparitia microfisurilor si rosetii pielii. Este binecunoscut faptul ca pielea necesita o ingrijire intens hidratanta in timpul iernii, asa ca asigura-te ca primesti aceasta hidratare atat din interior, cat si din exterior. Bea apa suficienta, foloseste o lotiune intens hidratanta si aplica de cateva ori pe zi un ser care sa readuca aspectul de stralucire si prospetime tenului si care poate, in plus, sa improspateze machiajul.

3. Ochii iti lacrimeaza

Este adevarat ca in ziua nuntii se intampla sa varsi cateva lacrimi de emotie, insa vremea rece accentueaza senzatia de uscaciune oculara si atunci se accentueaza aceasta manifestare, care devine suparatoare. Inainte de a iesi in frig, foloseste picaturi de ochi saline, care le asigura lubrifierea corespunzatoare. Nu uita sa folosesti makeup rezistent la apa si sa ai intotdeauna la indemana o mica trusa de retusat machiajul care sa includa betisoare de urechi si o cantinate mica de demachiant. Daca simti sa urmeaza o runda neprevazuta de noi lacrimi, incearca sa iti lasi capul pe spate si sa clipesti de cateva ori. Asa te vei asigura ca lacrimile vor fi directionate catre coada ochiului, in loc sa cada inferior de acestia, pe obraz.

Citește și:

4. Incaltaminte neadecvata

O rochie de mireasa se potriveste in mod fericit cu niste sandale finute, insa pe timp de iarna tocurile inalte nu fac pereche buna cu gheata, noroiul sau zapada. Asigura-te ca ai la indemana o pereche de cizme chic, care sa completeze tinuta in mod corespunzator cand este nevoie, de exemplu atunci cand faceti fotografii in cadrul mirific incarcat de zapada. In mod similar, asigura-te ca ai o haina mai groasa, o capa sau o blana fancy, care sa iti fie pe plac la fel de mult precum rochia de mireasa.

5. Te trezesti cu o raceala

Unul din riscurile sezonului rece este acela ca sansele de a contracta un virus cresc, mai ales atunci cand vii in contact cu numeroase persoane implicate in organizarea nuntii. In aceasta situatie se aplica vechiul dicton: mai bine sa previi decat sa tratezi, asa ca mananca fructe si legume proaspete, ia un supliment de vitamina c si zinc, hidrateaza-te corespunzator si spala-te pe maini cat mai des pentru a tine la distanta microbii suparatori.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 Decembrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.