Setari Cookie-uri

5 intrebari la care sa te astepti imediat dupa nunta

Toate cuplurile de proaspat insuratei se confrunta cu astfel de intrebari!

Nu exista aproape niciun cuplu de tineri insuratei care sa nu se fi confruntat, imediat dupa nunta, cu cateva intrebari din partea anturajului in legatura cu viata de proaspat casatoriti. De la curiozitati legate de luna de miere, pana la intrebari (si sfaturi) mai mult sau mai putin indiscrete in legatura cu (deja!) largirea familiei.

nunta
Foto interior si prima pagina: omnaphat chotirat, Shutterstock

Din acest motiv, trebuie sa te pregatesti sa faci fata cu brio avalansei de semne de intrebare, insinuari amuzante sau, dimpotriva, insistente suparatoare. Iata la ce trebuie sa te astepti:

1. Si? Cum va simtiti acum?

Aceasta intrebare standard nu a iertat pe nimeni pana in prezent si este posibil ca si tu sa fi ca\ut in capcana, cand ai avut ocazia. In general, persoanele care sunt curioase in legatura cu acest lucru fie nu stiu ce anume sa intrebe, dar vor totusi sa para preocupati de bunastarea voastra, fie nu vor sa aduca in discutie ceva mai personal, cum ar fi un viitor membru al familiei, sau poate ca sunt cu adevarat curiosi in legatura cu transformarile interioare care se petrec odata ce ati semnat certificatul roz in fata ofiterului starii civile.

Citește și:

2. Cum este viata de tineri casatoriti?

Alta intrebare la care nimeni nu asteapta un raspuns concret, insa daca il ai, cel mai probabil ar fi: palpitanta, mult mai putin stresanta, odata ce am scapat de planificarea si organizarea nuntii si petrecuta mai mult in dormitor, la orizontala, implicati in activitati de natura sportiv-distractiva.

3. V-ati gandit deja la copii?


Acum, ca frenezia nuntii a trecut, urmatoarea intrebare legitima de pe lista curiozitatilor este legata de preferintele in materie de urmasi: numar, gen, nume si, eventual, culoare a ochilor si viitoare cariere.

4. Unde mergeti in luna de miere?

Daca pe retelele de socializare nu exista cateva fotografii sugestive pentru o vacanta relaxanta si exotica, cum ar fi instantanee ale clasicului cocktail colorat, un colt de mare turcoaz sau albul stralucitor al nisipului fin, anturajul te va intreba, pe buna dreptate, unde anume si cand veti pleca in luna sau saptamana de miere. Intrebare nevinovata, la care cu siguranta ca vrei sa oferi raspunsuri cat mai entuziaste.

5. Ati primit fotografiile de la nunta?

Prietenele tale vor fi mai mult decat nerabdatoare sa te admire intr-un album foto profesional, insa dorinta lor secreta este sa gaseasca cateva instantanee reusite ale lor, care sa le avantajeze si care, eventual, sa devina viitoare fotografii de profil sau pe care sa le distribuie, alaturi de cateva comentarii extrem de flatante cu privire la ocazia in care au fost surprinse.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 Ianuarie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.