Setari Cookie-uri

Trucuri de makeup pentru ziua nuntii, de la makeup artistul profesional Kimara Ahnert

Descopera cele mai bune trucuri pentru un make-up ca la carte in ziua nuntii!

Kimara Ahnert infrumuseteaza pentru ziua nuntii publicul larg (si nu numai!) inca din 1997. Este un makeup artist renumit peste Ocean, cu numeroase aparitii in presa scrisa si la TV, la serviciile sale profesionale apeland inclusiv staruri de la Hollywood, cum ar fi Catherine Zeta-Jones. Increderea si comportamentul sau ireprosabil au darul de a calma si de a scoate la iveala tot ceea ce este mai frumos din infatisarea unei mirese intr-o zi atat de incarcata de emotii precum ziua nuntii. Iata cateva trucuri impartasite de acest “guru” al makeup-ului pentru a arata impecabil in ziua cea mare:

makeup ziua nuntii

Pentru a-ti accentua ochii

Subliniaza pleoapa interioara cu ajutorul unui creion alb, aplica o umbra irizata in coltul intern al pleoapelor, dupa care umbreste usor si arcada. acest lucru va oferi un finish perfect machiajului, iluminand fata intr-un mod natural. Pentru fotografii impecabile foloseste pentru pleoape nuante de sampanie, auriu si cupru. Stralucirea acestora iti va pune in valoare sclipirile ochilor si va crea astfel un impact major, eliminandu-se impresia de pictat. Intotdeauna foloseste mascara (rezistenta la apa!) sau augmenteaza-ti genele cu ajutorul genelor false, aplicate la coltul ochilor, in linia genelor tale naturale.

Citește și:

Uniformizeaza, ascunde, contureaza!

Pentru a contura perfect fata, foloseste o pensula-evantai pentru makeup cu care sa distribui pudra bronzanta la nivelul pometilor, nasului si liniei maxilarului. Acest lucru va distrage atentia de la orice imperfectiune a pielii si va accentua intr-un mod placut forma fetei. Pentru aspectul de rosu in obraji, ideal este un blush crema (sau chiar ruj), aplicat pe varful pometilor.

Foloseste un anticearcan sub forma de baton, pentru o acoperire puternica si de durata, sau un concealer iluminator, care nu doar ascunde cearcanele, ci si lumineaza intreaga zona oculara intr-un singur pas.

Buze mai pline

Pentru infrumusetarea zambetului, ai grija sa iti exfoliezi buzele cu ajutorul unei periute de dinti, pe care ai aplicat o jumatate de lingurita de miere. Contureaza buzele cu ajutorul unui lip liner, usor in afara liniei naturale a buzelor, dupa care aplica rujul preferat, urmat de un gloss perlat in zona centrala a buzelor. Pentru un plus de forma, inainte de contur, aplica o umbra de fard stralucitor imediat deasupra buzei superioare. Efectul va fi spectaculos.

Citește și:

Sfaturi utile

Pentru a-ti ingusta vizual nasul, aplica un contur de o parte si de alta a acestuia, cu ajutorul unei pensule evantai si ilumineaza puntea nazala cu ajutorul unui concealer bun. Indiferent de situatie, opteaza pentru un strop de culoare, oriunde ar fi: blush, buze sau pleoape. Nu exagera cu soarele sau solarul inainte de nunta. Pielea usor bronzata ofera un look plin de prospetime, insa aspectul de ten ars de soare nu va iesi deloc favorabil in fotografii.

Nu uita sa ai intotdeauna cu tine un ruj si un blush pentru eventualele reaplicari din timpul receptiei. Din cand in cand este necesar cate un retus minor, pentru un look proaspat si odihnit indiferent de ora.

Vizionare placuta


Kudika
2 Februarie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.