Setari Cookie-uri

5 sfaturi de beauty pentru a arata minunat in ziua nuntii

Tot ce trebuie sa faca o mireasa pentru a arata impecabil in ziua cea mare!

Fiecare mireasa este vedeta nuntii sale. Desi luni intregi s-au pus la cale detalii despre data nuntii, lista invitatilor, decoratiuni sau meniuri, in toiul acestor pregatiri este foarte usor sa uiti de cea mai importanta persoana de care trebuie sa ai grija: de tine insati. Iata cateva trucuri de beauty care te ajuta sa arati bine si sa te simti minunat, in asteptarea celei mai importante zile ale vietii tale.

sfaturi de beauty inainte de nunta
Foto: Svyatoslava Vladzimirska, Shutterstock

1. Pentru un ten impecabil

Renunta la alcool si consuma sucuri si smoothieuri verzi. Alcoolul deshidrateaza, afecteaza capilarele sanguine si confera tenului tau un aspect obosit si palid. Prin urmare, este dusmanul oricarei viitoare mirese. Pentru un ten radiant si sanatos, incepe sa consumi sucuri naturale verzi, bogate in clorofila, un adevarat cocktail de sanatate care asigura oxigenarea tesuturilor, stimuleaza sistemul limfatic si inlatura aspectul pufos, nesanatos si flasc al pielii si ii asigura necesarul zilnic de vitamine si minerale.

Citește și:

2. Periajul uscat al corpului – o noua rutina

Periajul uscat al corpului aduce o serie de beneficii pentru sanatate si imbunatateste considerabil aspectul si tonusul pielii. Stimuleaza exfolierea, creste circulatia sanguina, imbunatateste circulatia limfatica si ajuta astfel la detoxifierea organismului. Circulatia limfatica este stimulata de miscarile musculare, insa daca nu esti o persoana activa, atunci periajul uscat al corpului indeplineste cu succes rolul acestora. Incepe cu 3 sedinte de periaj uscat pe saptamana, crescand cu timpul pana la o data pe zi. Momentul ideal este inainte de dus, folosind o perie din fibre naturale si fara sa uiti sa te hidratezi dupa dus cu o lotiune sau ulei de corp.

3. Un par bogat

Se obtine actionand pe mai multe planuri, insa in 90% din cazuri este vorba despre eforturi din interior: alimentatie bogata in proteine, lipide sanatoase (oua, carne de calitate, avocado, nuci), vitamine si minerale (suplimente alimentare pe baza de zinc, iod si sulf), un bun management al stresului si masajul periodic al scalpului, folosind, eventual, o solutie topica de multivitamine care sa stimuleze cresterea parului.

Citește și:

4. Alege stilul care ti se potriveste

Revistele ilustreaza perfectiunea in imagini, insa inainte de a te opri la un stil anume, gandeste-te daca este ceea ce ti se potriveste sau te transforma total intr-o alta persoana. De aceea se spune ca in ziua nuntii trebuie sa arati ca o varianta imbunatatita a propriei persoane, sa adopti un look care te va face sa fii mult mai relaxata si increzatoare si la care sa te uiti cu placere in fotografii peste ani. Prin urmare rezista oricaror propuneri care te fac sa te simti incomod sau care nu ti se potrivesc defel, indiferent din partea cui vin.

5. Alege makeup-ul potrivit

Contrar vechilor pareri, care sustineau ca orice mireasa trebuie sa arate ultra-glam in ziua nuntii, alege stilul machiajului in mod intelept, in ideea in care fotografiile de nunta trebuie sa transceanda timpul. De aceea trebuie sa te recunosti in reflexia oglinzii, sa fii tot tu, insa intr-o varianta mult imbunatatita. Alege, impreuna cu makeup stilistul tau, un stil pe care il porti de obicei, insa o idee mai rafinat. Stai departe de orice exagerare sau de lucrurile extreme, cu care nu esti obisnuita (smokey eyes sau un contur prea pronuntat al fetei).

Foto prima pagina: Olesya Kuznetsova, Shutterstock

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 Martie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.