Setari Cookie-uri

Top 5 tendinte pentru nuntile din primavara 2016

Afla care sunt cele mai interesante tendinte pentru nunta in primavara 2016!

Anul 2016 aduce nuntilor o nota de unicitate si indrazneala. De la imprimeuri originale pana la accesorii excentrice, iata ce noutati aduc expertii in sfera nuptiala.

nunta
Foto: Tymonko Galyna, Shutterstock

1. Imprimeuri florale

Saptamana modei din New York a stabilit tendintele in ceea ce priveste cele mai in voga design-uri pentru rochiile de mireasa in primavara 2016: se poarta imprimeurile florale, pastelate, puse in valoare de croieli fluide, diafane si elegante. Daca insa preferi clasicul alb, pune in valoare aceasta tendinta alegand un imprimeu inflorat pentru rochia domnisoarei de onoare sau pentru papionul/batista mirelui. Si nu uita de buchetul de mireasa, alegandu-l in aceleasi tonuri, daca se poate, pentru a armoniza intregul grup.

2. Buze ombre

Daca erai in cautarea unor noi tendinte in ceea ce priveste makeup-ul nuptial, acum sunt in voga buzele ombre, in doua tonuri. Acestea au un efect similar conturului pentru fata - definesc si cresc luminozitatea. Cele doua culori folosite nu trebuie sa difere cu mai mult de doua nuante, culoarea mai inchisa fiind aplicata in zona centrala a buzelor, descrescand in mod subtil catre extremitati. Posibilitatile cromatice sunt infinite: de la un indraznet fuchsia-rosu pana la mai suavul roz-piersica.

Citește și:

3. Accesorii indraznete

Voalul de mireasa nu se afla printre optiunile tale? In aceasta primavara ai noroc. Sunt in tendinte coafurile moderne si elegante, cu accent pe accesorii, de la tiare delicate, pana la piese mai indraznete, coronite inflorite sau palarii statement. Alege ceva care sa se armonizeze cu stilul rochiei sau chiar al nuntii. Daca iti doresti o schimbare de look intre ceremonia religioasa si receptie, fara a fi nevoita sa iti schimbi rochia, atunci inlocuieste accesoriul cu ceva mai vesel si care sa te caracterizeze.

4. Torturi de nunta amplificate

In ceea ce priveste torturile de nunta, acestea sunt caracterizate de cresterea, la propriu, a etajelor. Sunt in voga intre 5-6 straturi pe etaj, alaturi de alte accesorii verticale care sa ii amplifice tendinta de inaltime. Auriul – aplicatiile cu aur comestibil – si florile-capodopera indraznete, alaturi de detaliile sofisticate de design, vor pozitiona tortul de nunta in centrul atentiei in cadrul receptiei.

Citește și:

5. Pietre pretioase colorate

In ceea ce priveste inelele de logodna, stralucirea impecabila a diamantului este, pe moment, detronata de sclipirile albastre de safir, incandescenta rubinului sau scanteierea smaraldului. Pietrele pretioase au fost in mod constant in trend, insa au castigat enorm in popularitate dupa logodna regala britanica. Daca insa nu esti convinsa sa renunti la inelul de logodna cu diamant, poti incorpora o piatra pretioasa colorata in verigheta sau, de ce nu, chiar in inelul de logodna, in asa fel incat sa nu umbreasca frumusetea pietrei-vedeta, ci sa o amplifice, iar metalul trebuie sa aiba tonuri calde, cum ar fi aurul galben sau roz, pentru a o pune mai bine in valoare.

Foto prima pagina: Dmitry_Tsvetkov, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
12 Aprilie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.