Setari Cookie-uri

Par lung in ziua nuntii? 3 masti care ii accelereaza cresterea

Masca regeneranta si tonifianta este o masca complexa ce amesteca practic primele doua masti, insa nu se recomanda a fi folosita decat dupa un tratament deja aplicat parului, spre exemplu dupa trei saptamani de folosire a uneia din mastile de mai sus.

Masca regeneranta si tonifianta este o masca complexa ce amesteca practic primele doua masti, insa nu se recomanda a fi folosita decat dupa un tratament deja aplicat parului, spre exemplu dupa trei saptamani de folosire a uneia din mastile de mai sus.

Parul, podoaba capilara a fiecarui om, poate reprezenta un simbol al frumusetii si totodata exprima si starea de sanatate a unui organism. Lipsa vitaminelor, efectele stresului, lipsa somnului si disfunctiile hormonale sunt doar cateva aspecte vizibile la nivelul parului, dar si al pielii. Parul persoanelor care nu au un regim de hrana sanatos, nu mananca fructe, legume ci numai grasimi sau de la fast-food este degradat, friabil, lipsit de stralucire si cade. De asemenea un par bogat si sanatos au sportivii, caci circulatia acestora ramane este una foarte buna si astfel este bine vascularizat si firul capilar.

Citește și:

Care sunt cele mai frecvente cauze ale caderii parului?

Caderea parului, cresterea dificila a acestuia si regenerarea ingreunata pot avea la baza cateva cauze: disfunctii hormonale, carente alimentare, stres, insomnie, diferite boli hepatice, abuzul de produse cosmetice destinate ingrijirii parului etc.

Caderea parului poate avea multe cauze si este important felul si locul de unde cade acesta, de exemplu daca pica mai mult din crestet poate fi o cauza de natura ereditara, daca pica in smocuri probabil este o afectiune dermatologica, daca pica diseminat fie are cauze de avitaminoze, fie scalpul este prea gras, fie sunt asociate aceste cauze sau sunt ascunsi si factori genetici. Astfel, pentru caderea parului se urmeaza un tratament ce elimina cauza care o produce.

3 masti regenerante, impotriva caderii parului

1. Masca cu ulei de ricin

Citește și:

Se recomanda amestecul intr-un recipient a 2 linguri de ulei de ricin, 2 linguri de miere de albine si 10 picaturi de vitamina A uleioasa. Se amesteca bine si se aplica pe par masand la radacina timp de 5 minute. Apoi masca se lasa in continuare sa actioneze jumatate de ora. Se recomanda acest tratament de 4 ori pe saptamana.

2. Masca regeneranta si revitalizanta

Aveti nevoie de o jumatate de ceasca de suc de morcovi, un galbenus de ou, 2 linguri de ulei de masline, o capsula de vitamina E, 10 picaturi de vitamina A uleioasa si zeama de la o jumatate de lamaie. Toate acestea se amesteca intr-un recipient iar modul de folosire este similar celui de la masca numarul 1.

Vizionare placuta


Kudika
4 Iunie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.