Setari Cookie-uri

Cum sa arati fresh in noaptea nuntii!

Tot ce trebuie sa stii pentru a arata la fel de bine in noaptea nuntii ca atunci cand ai plecat de la salon! Machiajul si coafura trebuie sa reziste toata noaptea asa ca ai nevoie de cateva trucuri pentru asta!

Pentru a arata cat mai bine in noaptea nuntii trebuie sa tii cont de cateva sfaturi extrem de utile. Cu siguranta oboseala pregatirilor isi va spune cuvantul chiar in ziua nuntii si cearcanele nu iti vor da pace. Parca nici parul nu te mai asculta si ori ce ai face nimic nu iese asa cum trebuie.

Iata cativa pasi pe care trebuie sa ii urmezi pentru a arata perfect in ziua ta cea mare!

1. Odihneste-te inainte

Pregatirile pentru nunta te-au stors de puteri si incepi sa arati din ce in ce mai obosita. Stiu ca nu vei putea face asta, insa cu 2-3 zile inainte de nunta trebuie sa te odihnesti cat mai mult. Bea cat mai multe lichide pentru a te hidrata si pentru a evita aparitia unor cearcane inestetice.

2. Aplica o masca pe fata si pe ochi

Si ma refer la o masca hidratanta si special conceputa pentru prevenirea oboselii. Ai grija la masca pentru ochi sa nu cumva sa fie urmata de o reactie alergica. Cel mai bine ar fi sa aplici felii de castravete proaspat cu doua zile inainte de nunta si chiar in dimineata nuntii. Acest truc te va ajuta sa ai o privire stralucitoare, va indeparta cearcanele de sub ochi si pungile inestetice nu isi vor face apartia.

Citește și:

3. Foloseste creme de buna calitate

Si cel mai bine ar fi sa folosesti cremele cu care tenul tau este deja obisnuit. Daca incepi sa folosesti alte creme este posibil sa te trezesti cu o "frumosa" reactie alergica ce iti va strica cheful de distractie si evenimentul atat de mult asteptat. Nu te aventura si opteaza pentru creme ce iti vor hidrata pielea si ii vor reda luminozitatea naturala.

4. Machiajul trebuie sa fie realizat cu produse profesionale

Machiajul miresei trebuie sa reziste 48 de ore ceea ce inseamna ca ar fi bine sa fie realizat cu ajutorul produselor profesionale rezistente la transfer. De asemenea, ar fi bine sa apelezi la serviciile unui specialist in ceea ce priveste realizarea acestui machiaj pentru ca tehnica folosita cu siguranta este mult mai avansata si mai profesionala. In acest fel vei avea parte de un machiaj perfect ce va rezista pe toata durata evenimentului.

Citește și:

5. Apeleaza la un specialist pentru aranjarea parului

Parul trebuie si el sa arate perfect pentru ca intreg look-ul de mireasa sa fie deosebit si sa impresionezi atat invitatii cat si pe fericitul tau mire. Pentru asta cu siguranta vei avea nevoie de ajutorul unui specialist care te va indruma si te va ajuta sa arati exact asa cum iti doresti.

6. Zambeste

Nu uita: Zambetul este cel mai important. Chiar daca esti obosita si lucrurile nu sunt exact asa cum ti-ai dorit, acum nu mai conteaza decat sa te distrezi la nunta ta si sa zambesti in permanenta. Nimic nu este mai frumos de cat o mireasa care radiaza de fericire!

foto interior si prima pagina: mireasa la fereastra, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
9 Septembrie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.