Setari Cookie-uri

Cum sa arati mai slaba in ziua nuntii

Cu aceste mici trucuri vei avea o silueta de invidiat si un look spectaculos in ziua nuntii!

Ah, se apropie ziua nuntii si tu inca nu ai reusit sa scapi de cele cateva kilograme in plus care iti vor strica imaginea de "cea mai frumoasa mireasa a anului". Eu te inteleg perfect pentru ca mi se intampla adesea sa nu pot imbraca rochia visurilor mele din cauza acestor mici impedimente care ne strica adesea cele mai frumoase momente.

Pentru ca in ziua nuntii ai nevoie de energie si de o stare perfecta de sanatate, nu iti recomand sa te infometezi, aceasta masura nefiind una de luat in seama in asemenea cazuri.

Sunt insa cateva trucuri menite sa te ajute in astfel de cazuri si sa te faca sa pari mai slaba oferindu-ti silueta mult viasata si look-ul perfect de mireasa in cea mai importanta zi a vietii tale.

Alegere rochia portivita

Fiecare tip de rochie de mireasa se potriveste unui anumit tip de silueta astfel incat aceasta sa fie pusa in valoare, iar cele mai frumoase trasaturi sa fie puse in evidenta si sa ofere miresei un look spectaculos.
Daca silueta ta nu este tocmai una de invidiat, opteaza pentru o rochie de mireasa care sa iti puna in valoare punctele forte ale trupului tau, sa iti evidentieze trasaturile si sa iti permita sa te simti bine toata noaptea.

Citește și:

Nu renunta la sutien

Sutienul are abilitatea de a-ti face bustul sa para perfect, daca vorbim despre un sutien bun, potrivit bustului tau. Opteaza pentru un sutien de calitate, un sutien care sa iti puna bustul in valoare si sa se adapteze rochiei de mireasa.

Opteaza pentru un accesoriu in zona taliei

Pentru a parea cu cateva kilograme mai slaba, alege o rochie care sa aiba un accesoriu in talie. Fie ca este vorba de un cordon, o curea sau o croiala deosebita, aceasta iti va subtia talia si iti va alungi silueta.

Stai dreapta

Postura ta este foarte importanta in ziua nuntii. Look-ul tau este redat atat de vestimentatie, accesorii, machiaj, si coafura, dar si de postura pe care o adopti si atitudinea pe care o ai.

Poarta tocuri inalte

Daca porti tocuri inalte silueta iti va fi alungita, iar look-ul tau va fi unul cu adevarat impresionant. Cele cateva kilograme in plus nu se vor observa si tu te vei simti minunat.

Citește și:

Atentie la brate

De cele mai multe ori, rochiile de mireasa nu acopera bratele, acestea fiind unul dintre locurile in care aceste kilograme in plus se observa cel mai repede. Lucreaza un pic la acest aspect si tonifiaza bratele cu ajutorul exercitiilor specifice.

Sursa foto interior si prima pagina: Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
4 Noiembrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.