Setari Cookie-uri

Invata sa iti realizezi singura coafura de mireasa

Cea mai simpla si mai eleganta coafura de mireasa pe care o poti realiza la tine acasa.

Pregatirile pentru nunta tind sa te copleseasca de cele mai multe ori si sa nu mai ai timp pentru nimic altceva. De asemene, nici finantele nu sunt asa cum ti-ai planuit. Adesea se intampla sa depasesti bugetul si sa nu fii foarte fericita in aceasta privinta.

Pentru ca toate serviciile pentru nunta sunt supraapreciate, iar preturile exorbitante, astazi iti voi arata cum sa iti realizezi singura coafura de mireasa chiar la tine acasa si in acelasi timp sa economisesti bani pe acest serviciu.

Coafurile foarte bine definite nu mai sunt de mult in atentia mireselor asa ca am sa va propun ceva usor de realizat si cu un aer sofisticat.

In primul rand ai nevoie ca parul sa fie de lungime medie sau chiar mai lung. Pentru inceput, onduleaza parul cu ajutorul unui ondulator mai gros pentru ca buclele sa fie cat mai lejere.

foto: captura YouTube.com

Citește și:

Al doilea pas este sa imparti parul in doua: calota si ceea ce ramane la spate. Aplica un pic de sampon uscat pe partea din spate astfel incat sa eviti aspectul parului ingrasat peste noapte. Tapeaza cu ajutorul unui pieptan special, dar nu insista foarte tare.

Prinde partea din spate intr-o coada cu ajutorul unui elastic invizibil. Fixeaza bine si ciufuleste un pic codita pentru un aspect cat mai natural. Cu ajutorul unui alt elastic realizeaza un mic coc neglijent si fixeaza cu agrafe suvitele care cad.

Acum prinde parul din fata intr-o codita deasupra cocului. Desparte codita in doua si treci elasticul prin ea, astfel incat sa capete un aspect rasucit.

Fixeaza totul cu agrafe si fixativ din belsug.

Pentru mai multe detalii, v-am pregatit si un tutorial explicit.

Video: YouTube.com

Foto prima pagina: captura YouTube.com

Vizionare placuta


Kudika
27 Ianuarie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.