Setari Cookie-uri

Machiajul perfect pentru nunta de vara

Cum sa ai un machiaj de mireasa perfect pe timp de vara!

Pe timp de vara incercam cat mai mult sa renuntam la machiajul de zi cu zi pentru ca temperaturile sunt atat de mari incat produsele se scurg pe fata pur si simplu, sau nu suportam sa ne simtim tenul incarcat.

Daca ai stabilit data nuntii in toiul verii, va trebui sa infrunti acest impediment si sa rezisti ore in sir cu un machiaj perfect pe fata.

Cum te asiguri ca pielea ta este pregatita pentru ca machiajul sa reziste?

machiaj de nunta

foto: machiaj de mireasa, shutterstock

Ai grija la alimentatie

In timpul verii trebuie sa incercam pe cat putem sa renuntam la mancarurile grase si la toate lucrurile care ne pot face rau si care se pot vedea imediat pe tenul nostru. De exemplu, daca mancam multe grasimi, tenul nostru devine gras; daca nu bem suficienta apa, tenul nostru se deshidrateaza; daca tindem sa consumam multe alimente cu potential alergenic, tenul nostru devine sensibil si tot asa.
Pe timp de vara si mai ales inainte de nunta trebuie sa avem o alimentatie echilibrata si sa incercam sa includem mai multe fructe, legume si verdeturi.

Citește și:

Relaxeaza-te

Stresul este o sursa inepuizabila de afectiuni nu doar ale organismului ci si ale pielii, ale tenului si ale parului. Cu cat nivelul stresului creste mai mult, cu atat organismul incearca sa refuleze si este posibil sa te confruncti cu ceva afectiuni neplacute la nivelul pielii.

Incearca sa iei lucrurile asa cum sunt, sa le rezolvi pe rand, cu rabdare, calm si cumpatare.

Foloseste protectie solara

Inca din momentul in care soarele stralceste pe cer protectia solara pentru ten nu trebuie sa lipseasca. Ziua nuntii nu face exceptie, asa ca nu uita de aplicarea cremei perfecte care te va proteja impotriva razelor soarelui si iti va asigura prospetimea tenului pe tot parcursul evenimentului.

Nu uita de Vitamine

Vitaminele E si A sunt esentiale pentru piele si in special pentru ten. Nu uita sa le folosesti din cand in cand in stare purta pe ten, sau cauta produse care contin aceste vitamine in cantitati optime.

Citește și:

Foloseste produsele potrivite

Atunci cand temperaturile termometrelor depasesc limitele normale, este cazul sa apelezi la ajutorul unui specialist si sa il lasi sa isi faca treaba asa cum stie mai bine.

Pentru machiajul pe timp de vara cu siguranta va umbla la trusa speciala cu produse rezistente la transfer si cu un efect racoritor asupra tenului tau. Incearca sa te hidratezi pe toata perioada evenimentului si nu vei avea nicio problema.

foto prima pagina: mireasa, shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
14 Iulie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.