Setari Cookie-uri

Pregateste-te pentru ziua cea mare ca o vedeta!

Ziua in care imbraci rochia de mireasa este ziua in care devii cea mai frumoasa, cea mai fericita si cea mai importanta femeie din lume. O descriere asociata usor cu termenul de vedeta, pentru ca doar acestea reusesc sa fie stralucitoare si scoase parca din cutie in fiecare zi. Asa ca urmeaza si tu aceste sfaturi de frumusete si ingrijire ca de vedeta, pentru a fi cea mai superba mireasa pe care au cunoscut-o p

Am putea spune ca frumusetea la vedete se datoreaza doar armatei de oameni care au grija de ele si se asigura ca nu vor aparea in public cu vreun defect la vedere, insa adevarul este ca si tu poti sa ai un ten impecabil si un par stralucitor in ziua cea mare, fara prea mult efort! Greu de crezut?

Ei bine, am cules pentru tine cateva dintre secretele de frumusete ale vedetelor de peste hotare, care te vor ajuta nu doar sa fii, ci si sa te simti vedeta in ziua nuntii! Si sa nu duci grija ca, poate, undeva acolo, cineva arata mult mai bine decat tine! Nu, tu vei straluci si vei surprinde invitatii si cunoscutii, vei fi cea mai frumoasa mireasa pe care au vazut-o ei in viata lor!

Apa micelara ca sa-ti pregatesti tenul pentru ziua nuntii

“Este cel mai bun produs pentru demachiere si curatare”, a declarat actrita Gwyneth Platrow despre acest produs. Si suntem de acord cu ea! Apa micelara nu doar ca indeparteaza machiajul si curata impuritatile, dar si regleaza productia de sebum, tonifiaza pielea, calmeaza tenul si este recomandata in urma tratamentelor cosmetice care agreseaza pielea, dar si in urma expunerii la soare. Iar tu, ca sa arati bine in ziua nuntii, s-ar putea sa apelezi la toate acestea, in graba de a arata cum vrei tu cat mai repede. Asa ca fa din lotiunea micelara cea mai buna prietena a ta, dupa domnisoarele de onoare!

Citește și:

Eu iti recomand lotiunea micelara sau solutia micelara Bioderma, pentru ca este brandul care a introdus pentru prima data pe piata notiunea de apa micelara - practic, micelele si beneficiile lor in scop cosmetic au fost descoperite si patentate in laboratoarele frantuzesti Bioderma. Asadar, mizeaza pe original, mai ales ca nu sunt nici atat de scumpe ca pret fata de alte branduri de apa micelara. In plus, lotiunea micelara Bioderma vine in multiple variante, astfel ca ai de unde alege pe cea mai potrivita petru tenul tau. Si, mai ales, pentru ziua nuntii!

De altfel, apa micelara nu este (si nici nu se recomanda!) sa fie utilizata doar pentru rolul sau in demachiere - de fapt, multe femei o prefera in procesul de demachiere, desi e cam impropriu, pentru ca, in fapt, lotiunea micelara are rolul de a curata pielea in profunzime, datorita micelelor - bacterii cu rol pozitiv, care atrag impuritatile si resturile de machiaj. ;)

Citește și:

apa micelara Bioderma Sensibio H2O

Verifica oferta de pret pentru apa micelara Bioderma

Plasturi pentru puncte negre - scapa de ele cat mai repede inainte de nunta!

Selena Gomez recunoaste ca foloseste si ca este foarte multumita de rezultatul oferit de plasturii pentru inlaturarea punctelor negre, cu aspect inestetic pe nas sau pe frunte ori barbie. Gasesti plasturi pentru indepartarea punctelor negre online!

Benzile speciale pentru indepartarea de puncte negre se pot folosi pe nas, de regula, pe frunte sau pe barbie. Acestea extrag punctele negre, elibereaza porii si au, de obicei, o forma anatomica. Materialul special din care sunt realizate asigura o utilizare usoara si eficienta.

Acestea se gasesc la cutie de mai multi plasturi - in mod obisnuit, pentru nas, dar si combinati / pachet mix, atat pentru nas, cat si pentru frunte si/sau barbie.

Sursa foto: unsplash.com

Citește și:

Ulei de migdale dulci pentru frumusete de mireasa din cap pana in picioare

Karolina Kurkova, modelul Victoria’s Secret din Republica Ceha, sustine ca “secretul european pentru indepartarea machiajului ochilor, astfel incat sa ai pielea fina in acea zona, este uleiul de migdale dulci”. Noi ti-l recomandam cu cea mai mare incredere, acesta putand fi folosit atat in scop estetic, cat si terapeutic.

Uleiul de migdale dulci catifeleaza, hidrateaza si hraneste pielea, intarzie procesul de imbatranire, amelioreaza cearcanele si calmeaza pielea uscata, mancarimile pielii si buzele crapate. Este un foarte bun emolient pentru pielea uscata, sensibila sau fragila. Si mai tare mi se pare ca poate fi folosit atat pentru refacerea pielii agresate, datorita rolului hidratant, in demachiere, cat si pentru masaj facial sau corporal.

Citește și:

De asemenea, poti folosi uleiul de migdale dulci chiar si pentru par, pentru a-i reda stralucirea naturala si a-i reface structura firului de par.

ulei de migdale dulci pentru frumusețe

Vezi mai multe detalii despre uleiul de migdale dulci!

Ulei de cocos - ca sa te bucuri de finete naturala!

Fosta sotie a lui Orlando Bloom, modelul Miranda Kerr, foloseste uleiul de cocos in toate combinatiile. Fie ca il aplica direct pe piele sau il pune in ceai sau mancare, rezultatul este acelasi: piele sanatoasa, hidratata si par stralucitor.

Fa si tu la fel, ia-ti neaparat ulei de cocos in lista de cosmetice care sa te ajute in obtinerea frumusetii naturale! Bucura-te de par si piele sanatoase si stralucitoare datorita acestui fermecator produs natural, exact, si mai ales, inainte de nunta!

Ulei de avocado pentru un ten stralucitor de mireasa si un par catifelat

Selita Ebanks, model pentru Victoria’s Secret, isi pastreaza parul matasos si stralucitor cu ajutorul fructelor de avocado. Daca hair stylist-ul Enzo Angileri a dezvaluit ca foloseste produse proaspete pe care le zdrobeste direct pe par, noi va recomandam uleiul de avocado, care poate avea acelasi efect!

Citește și:

Este din aceeasi serie de produse naturale indispensabile pentru ingrijirea corpului, cu atat mai mult inainte de nunta. De altfel, uleiul de avocado este util inclusiv cu uz intern, in reducerea nivelului de colesterol rau (LDL). Cu uz cosmetic, pentru ca are o concentratie foarte mare de vitamina E si este foarte nutritiv, emolient si hidratant, uleiul de avocado este utilizat in ingrijirea parului si a tenului.

Vei obtine un ten stralucitor de mireasa cu ajutorul acestui ulei de avocado! Si nu numai tenul...

ulei de avocado la sticla

Urmareste oferta la ulei de avocado.

Tratament intensiv antitranspirant

Cata nevoie avem de produsele antiperspirante in momentele emotionante si stresante, numai noi stim!

Daca Jessica Biel, una dintre cele mai frumoase femei din lume, recunoaste ca a avut momente in care tinea hartie igienica sub brat din cauza transpiratiei, tu indrazneste sa urmezi un tratament care regleaza excesul de transpiratie pentru mai multe zile chiar si in conditii de stres!

Citește și:

Iti recomand acest tratament antipesrpirant pentru 48 h Vichy tocmai pentru eficienta sa indelungata, care garanteaza ca te va feri de transpiratie in decursul intregii zile lungi, cum este cea a nuntii tale, plina de stres si emotii!

tratament roll on deodorant antitranspiratie Vichy

Mai multe detalii despre tratamentul deodorant Vichy

Acum ca ai pus la punct toate detaliile de ingrijire si infrumusetare necesare pentru ziua cea mare, planifica-ti un ritual de ingrijire zilnic pana la data nuntii, astfel incat sa nu iti scape ceva si sa stai linistita din toate punctele de vedere ca te-ai asigurat ca fiecare punct al corpului tau sa fie tratat cum se cuvine cu luni inainte de nunta!

Sursa foto homepage: unsplash.com

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.