Setari Cookie-uri

Luna de miere in Romania

Daca te-ai hotarat sa iti petreci luna de miere in Romania si nu stii exact in ce zona sa mergi pentru clipe de neuitat, am venit cu cateva idei pentru tine, care sper sa te ajute sa iei cea mai buna decizie. Tara noastra are foarte multe de oferit, foarte multe locuri superbe, oameni minunati si peisaje de neegalat, asa ca nu ezita sa treci pe lista preferintelor si cateva locuri romanesti.

Daca esti de aceeasi parere ca si mine in ceea ce priveste tara noastra, atunci nu vei ezita sa iti organizezi luna de miere aici, pe taram romanesc. Sa fim seriosi, cati dintre cei care isi petrec vacantele in afara tarii, eu reusit sa o strabata pe a noastra in lung si-n lat si sa ii descopere toate bijuteriile, tot ceea ce are de oferit.

Pentru ca te-ai hotarat sa iti petreci cea mai frumoasa si mai romantica vacanta pe plaiuri romanesti, am sa iti dau cateva sugestii in cazul in care esti in pana de idei, sau inca nu te-ai hotarat.

Luna de miere pe malul marii

Cand te gandesti la un rasarit superb, imediat iti apare in minte imaginea cu malul marii, valuri linistite, tu si sotul tau stand pe nisip si urmarind cum soarele isi deschide bratele pentru o noua zi superba.

Daca preferi agitatia, iti recomand statiunea Mamaia.Este locul perfect daca vrei sa ai o luna de miere agitata, plina de distractie si locuri extravagante. Daca esti adepta locurilor linistite, plaja de la Corbu este destinatia ideala pentru tine. Apa curata, linistea si pescarusii jucausi alcatuiesc imaginea perfecta pentru o luna de miere romantica.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 Iulie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.