Setari Cookie-uri

Luna de miere in Romania

Daca te-ai hotarat sa iti petreci luna de miere in Romania si nu stii exact in ce zona sa mergi pentru clipe de neuitat, am venit cu cateva idei pentru tine, care sper sa te ajute sa iei cea mai buna decizie. Tara noastra are foarte multe de oferit, foarte multe locuri superbe, oameni minunati si peisaje de neegalat, asa ca nu ezita sa treci pe lista preferintelor si cateva locuri romanesti.

Valea Prahovei

Valea Prahovei este una dintre cele mai dezvoltate zone turistice din tara noastra. Asta pentru ca este foarte aproape de capitala, iar cei mai multi prefera sa nu petreaca foarte mult timp in trafic atunci cand pleaca in vacanta.

Este o zona agitata, dar linistita in acelasi timp. Stiu ca pare ciudat, dar acum depinde ce zona alegi. Daca te cazezi la o pensiune sau la un hotel in apropierea obiectivelor turistice, automat agitatia este continua, dar daca alegi o zona de munte mai retrasa, o cabana ceva mai izolata, vei avea parte de toata intimitatea dorita si de un romantism cum rar intalnesti. Gazdele sunt de cele mai multe ori oameni primitori care ar face orice pentru ca invitatii lor sa se simta minunat si sa revina cu placere.

Vizionare placuta


Kudika
9 Iulie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.