Setari Cookie-uri

Luna de miere in Romania

Daca te-ai hotarat sa iti petreci luna de miere in Romania si nu stii exact in ce zona sa mergi pentru clipe de neuitat, am venit cu cateva idei pentru tine, care sper sa te ajute sa iei cea mai buna decizie. Tara noastra are foarte multe de oferit, foarte multe locuri superbe, oameni minunati si peisaje de neegalat, asa ca nu ezita sa treci pe lista preferintelor si cateva locuri romanesti.

Sighisoara

Din categoria oraselor istorice si incarcate de emotie, cu cladiri care rezista inca din Evul Mediu. Atmosfera de aici te va transpune intr-o stare romantica si nu vei mai vrea sa pleci. Este un oras mic, dar cochet, linistit si primitor.

Ca si obiective turistice iti recomand Cetatea Sighisoara, Turnul cu Ceas si multe altele. Te sfatuiesc sa te inarmezi cu o harta a orasului si sa porniti in calatoria voastra romantica. Domeniul Dracula Danes, va asteapta cu o herghelie impresionanta pentru cei pasionati de echitatie, sau pentru cei care vor sa experimenteze acest sport. Oamenii sunt primitori si va vor face luna de miere un vis devenit realitate.

Vizionare placuta


Kudika
9 Iulie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.