Setari Cookie-uri

Luna de miere in Romania

Daca te-ai hotarat sa iti petreci luna de miere in Romania si nu stii exact in ce zona sa mergi pentru clipe de neuitat, am venit cu cateva idei pentru tine, care sper sa te ajute sa iei cea mai buna decizie. Tara noastra are foarte multe de oferit, foarte multe locuri superbe, oameni minunati si peisaje de neegalat, asa ca nu ezita sa treci pe lista preferintelor si cateva locuri romanesti.

Muntii Apuseni

Un loc special care ne ofera o liniste desavarsita si un prilej de relaxare nemaintalnit. Valea Ariesului este una dintre cele mai frumoase zone din Romania. Nu o sa va mai spun ca fiecare gazda in parte se va chinui sa va faca toate poftele, sa va satisfaca chiar si cele mai pretentioase gusturi astfel incat sa aveti parte de un sejur de neuitat si sa reveniti oricand cu placere, pentru ca asta o stim deja.

Ne-am obisnuit cu romanii primitori, mai ales cei din zonele de munte, care sunt oameni calzi, blanzi si darnici. Peisajul minunat al muntilor Apuseni este intregit de multitudinea pesterilor pe care le puteti vizita aici. O ocazie unica de relaxare si reincarcare cu forte proaspete. Apusul de soare nu este nicaieri mai frumos, decat printre crestele acestor munti.


Vizionare placuta


Kudika
9 Iulie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.