Setari Cookie-uri

5 Locatii de vis pentru luna de miere

Pentru luna de miere ti-am pregatit cele mai deosebite destinatii de vacanta. Exotice, romantice si pline de peisaje superbe, aceste locuri iti vor cuceri inima pe loc.

Dupa agitatia provocata de nunta si de pregatirile pentru ca ziua respectiva sa fie una asa cum ai visat aveti nevoie de o luna de miere in care sa va linistiti asa cum meritati. Un sejur relaxant, romantic si presarat de momente unice va fi cu siguranta pe placul vostru.

Pentru ca destinatiile pentru luna de miere sunt din ce in ce mai exotice, va propun 5 locuri fabuloase pentru prima vacanta in postura de cuplu casatorit.

Thailanda

foto barca lunga pe o insula in thailanda sursa shutterstock

Thailanda este o destinatie pe care trebuie sa o vizitezi macar o data in viata. Situata in partea de sud-est a Asiei este cu siguranta un loc care va va taia respiratia si va va crea adevarate amintiri de neuitat. Golful Maya este unul dintre cele mai vizitate locuri din Thailanda asa ca nu ar trebui sa il ratezi. Iti recomand cu caldura plajele Paradise si Surin ca fiind unele dintre cele mai curate si mai frumoase plaje.

Citește și:

Insulele Maldive

foto cuplu pe blaja tropicala sursa shutterstock

Aflate printre primele locuri in ceea ce priveste destinatiile preferate de tinerii casatoriti, Insulele Maldive reprezinta cu singuranta una dintre destinatiile pe care nu trebuie sa le ratezi. Insulele Maldive sunt cunoscute pentru unele dintre cele mai curate si mai frumoase ape din lume, limpezi si calde. Opteaza pentru o luna de miere aici si cu siguranta nu vei regreta.

Vizionare placuta


Kudika
29 August 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.