Setari Cookie-uri

Luna de miere cu buget redus: 7 idei pentru o vacanta ideala

Ai un buget redus si nu stii unde sa mergi in luna de miere? Iata cateva sugestii interesante.

Stiu ca atunci cand te gandesti la o luna de miere te gandesti la o vacanta de vis in care sa nu aveti absolut nicio grija si sa fiti rasfatati din cap pana in picioare. Sa va simtiti precum personalitatile regale in fiecare zi si sa nu va ganditi la nimic altceva.

Se intampla adesea ca bugetul sa fie consumat si chiar depasit atunci cand organizezi o nunta, asa ca luna de miere ramane ultima pe lista, asta in cazul in care mai ramane. Noi am ales cateva destinatii care se pot preta si pentru un buget redus atat timp cat ofertele sunt cautate din timp si analizate in detaliu.

1. Venetia, Italia

Numit si "Orasul Indragostitilor", Venetia este intotdeauna o buna alegere pentru o luna de miere ca in povesti. Gondolierii va vor purta pe apele orasului unde o sa puteti admira cladirile vechi cu o arhitectura impresionanta. Atmosfera este cu totul deosbeita, iar dragostea pluteste in aer.

Citește și:

2. Paris, Franta

Stiu ca poate parea un cliseu sa mergi in luna de miere la Paris cand atat de multe cupluri din intreaga lume o fac. Tocmai de aceea, ofertele turistice sunt variate si cu siguranta o sa gasiti ceva care se poate plia pe bugetul vostru. Parisul este insa o destinatie ce merita vazuta cel putin o data in viata.

3. Bucovina, Romania

Sa nu uitam totusi de tara noastra si de tot ceea ce are de oferit. Este una dintre cele mai frumoase tari, chiar daca noi reusim sa ii vedem numai partile negative. Poti opta asadar pentru o luna de miere in Bucovina si cu siguranta nu vei regreta. Oamenii de acolo sunt foarte ospitalieri, iar energia locurilor te face sa vibrezi.

4. Lisabona, Portugalia

Lisabona este un oras ce poarta o istorie frumoasa, un oras care merita cu siguranta vizitat chiar de mai multe ori pentru ca de fiecare data are o poveste frumoasa de spus si lucruri interesante de impartasit. Cu siguranta o sa va simtiti extraordinar, iar amintirile nu se vor compara cu nimic altceva.

Citește și:

5. Dublin, Irlanda

Daca aveti nevoie de o perioada de liniste, de o pauza de la agitatia ce s-a format in jurul nuntii, o luna de miere petrecuta in Irlanda este cea mai buna solutie. Sunt multe locuri secrete, multe cabanute in varf de munte care va asteapta si va indeamna sa le vizitati.

6. Dubrovnik, Croatia

Turismul din Croatia s-a dezvoltat de ceva timp, iar Dubrovnik este una dintre cele mai cautate destinatii. Cine nu ar vrea sa faca plaja cu muntele alaturi si mangaiat de caldura marii? Ofertele sunt variate asa ca aveti de unde alege daca va faceti temele din timp.

7. Antalya, Turcia

Nu este nici departe, nu este nici scump, iar serviciile sunt de inalta calitate daca oferta este bine studiata. Turcia si-a dezvoltat surprinzator de mult sectiunea turistica in ultimii ani, iar ofertele prezentate sunt dintre cele mai variate.

Citește și:

Foto interior si prima pagina: Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
25 Noiembrie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.