Setari Cookie-uri

5 produse cosmetice care nu trebuie sa iti lipseasca din luna de miere

Nu ai nevoie decat de cateva lucruri esentiale, fie ca mergeti intr-un loc exotic si insorit, fie ca va luati rucsacii si porniti intr-un tur al capitalelor europene.

Nunta de vis a trecut si acum tot ce va doriti este o binemeritata luna (sau saptamana) de miere? Este adevarat ca fotografiile de nunta reflecta cea mai buna versiune a ta, insa pentru luna de miere incearca sa rezisti tentatiei de a impacheta un intreg arsenal de produse cosmetice. Nu ai nevoie decat de cateva lucruri esentiale, fie ca mergeti intr-un loc exotic si insorit, fie ca va luati rucsacii si porniti intr-un tur al capitalelor europene.

1. Crema de protectie solara

Aceasta nu trebuie sa lipseasca din niciun bagaj si trebuie folosita nu doar daca stati la plaja la umbra unor palmieri, ci si daca faceti o plimbare romantica prin prea putin insorita Londra. Protejeaza-te de efectele negative ale radiatiilor UVA/UVB si reaplica la fiecare 80 de minute daca stati la plaja si imediat ce ai iesit din apa. Alege o varianta comoda sub forma de spray, care este mult mai usor de aplicat, oricand si oriunde.

Citește și:

Recomandarea Kudika: ECO COSMETICS - Lotiune fluida de protectie solara FPS 30 cu goji si rodie

2. Crema BB (Beauty Balm)

Cremele BB sunt in trend pentru ca prezinta avantajele cremei hidratante, cremei de protectie solara, fondului de ten, serului anti-ageing si primerului intr-un singur produs. Astfel, intr-un singur pas, iti vei simplifica rutina aplicarii machiajului. Pentru un look natural, aplica pe tenul curat si maseaza cu varful degetelor pana la absorbtia completa, iar daca iti doresti o acoperire mai intensa, foloseste si o pudra compacta.

Recomandarea Kudika: Sensibio AR BB Cream

3. Paleta de rujuri

Nu trebuie sa te limitezi la o singura nuanta de ruj in timpul lunii de miere. O paleta de rujuri iti ofera posibilitatea sa alegi diferite nuante si texturi, pentru diferite ocazii (o plimbare romantica pe faleza, o petrecere, o cina speciala). In plus, este suficient de compacta incat sa nu ocupe mult loc in trusa de make-up.

Citește și:

Recomandarea Kudika: Lac pentru buze si pometi Avon

4. Samponul uscat

In timpul lunii de miere veti avea parte de numeroase aventuri si este posibil sa nu ai atat timp pe cat ti-ar placea pentru a-ti ingriji podoaba capilara. Samponul uscat este solutia ideala in aceste cazuri, lasandu-ti parul suplu si plin de vitalitate ore in sir. Aplica-l de la aproximativ 25 de centimetri, insistand asupra radacinilor; asteapta cateva minute, apoi periaza parul pentru a disipa pudra. Foloseste cu moderatie si nu aplica prea mult dintr-o data!

Recomandarea Kudika: Sampon uscat cu extract de urzica de la Klorane

5. Crema pentru ochi

Cu siguranta nu vrei sa te trezesti cu cearcane sau pungi sub ochi dupa petrecerea pe plaja din noaptea precedenta. Majoritatea cremelor pentru ochi au efect decongestionant si calmant pentru pielea sensibila din jurul ochilor, hidrateaza si estompeaza liniile fine si imbunatatesc textura pielii din aceasta zona. Rezultatul? Ochi luminosi si un aspect general mult mai odihnit si senin.

Citește și:

Recomandarea Kudika: Crema Contur Ochi Argan si Aloe Vera

Foto prima pagina: www.BillionPhotos.com, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
3 Noiembrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.