Setari Cookie-uri

Poveste de dragoste inceputa la o nunta

Nunta reprezinta un prilej de distractie pentru invitati, insa momentele de fericire a mirilor, romantismul si dragostea dintre ei poate fi... molipsitoare.

Nunta reprezinta un prilej de distractie pentru invitati, insa momentele de fericire a mirilor, romantismul si dragostea dintre ei poate fi... molipsitoare.Astfel se intampla uneori ca persoane ce se cunosc la nunta sa ajunga sa faca... tot o nunta.

Cititoarea noastra Geta -Ocos este cea care a inceput o frumoasa poveste de dragoste chiar la o nunta, poveste finalizata prin juraminte de dragoste doar intr-o saptamana: " Vi s-a intamplat vreodata sa fiti invitate la o nunta pe post de umplutura? Mie da!
Claudiu m-a invitat sa merg cu el la o "obligatie" in prima zi in care ne-am cunoscut...
A doua zi eram amandoi la tzol festiv si ne sarutam pe melodia lui Stefan Banica "O seara de mai"...
A treia zi ne-am mutat impreuna...
Dupa doua saptamani l-am cerut si a zis DA...
... Iar acum avem impreuna 4 ani, 2 copii si multe zile frumoase!

Citește și:

Si drumurile voastre s-au intalnit si au inceput la o nunta?"

Fantome de asemenea a inceput povestea sa de dragoste tot la o nunta: "Noi ne-am intalnit la nunta fratelui sotului meu. O saptamana dupa nunta am vorbit la telefon, o saptamana am iesit impreuna si la sfarsitul ei, duminica, m-a cerut de nevasta. Azi implinim 5 luni de la casatorie.

PS: Nu sunt superstitioasa dar eu am prins buchetul si el jarteluta."

Iordache_masalina81 si-a intanit fostul sot la nunta fratelui sau: 'Buna fetelor. Si eu l-am intalnit pe fostul meu sot tot la nunta fratelui meu Era cameramanul de la nunta, la 4 zile de la nunta eu am plecat la mare si el a venit dupa mine dar eu plecam, ne-am intalnit acasa am iesit si relatia a fost f frumoasa. Ne-am mutat impreuna dupa 2 ani si in 2003 ne-am casatorit in 2006 am facut si un bebe si in 2008 am divortat in fapt, ca in 2007 ne-am separat din care cauza dupa 9 ani f frumosi cu probl. si discutii ca in oricare cuplu din cauza unei domnisoare directoare de la o gradintita particulara din Ploiesti unde el se ducea sa faca poze si sa puna o vb buna pt fetita noastra cand va fi vremea sa mearga la gradi si asa lu' domnu i s-au aprins calcaiele. Nu ii mai placea acasa ca erau plansete, probleme iar in partea cealalta totul era roz sau asa parea pt ca si domnisoara tb sa se marite cu prietenul ei dar... Si uite asa s-a terminat tot ce incepuse frumos si trebuia sa fie incontinuare mai ales ca avem o superba fetita de care el chiar daca stam in aceasi curte vine sa o vada cand are probl cu aceea si ii alina lui supararea, iar acum ca a fost frig afara a dus-o la gradi dimineata. Atat ca in rest... sa vedem anul acesta ca a zis ca se va schimba dar nu cred oricum sa fiti tericite si sa nu patiti ca mine."

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
23 Iunie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.