Setari Cookie-uri

Astrologie: Mireasa din fiecare zodie

Nunta, cel mai mare eveniment din viata unei femei va purta amprenta personalitatii zodiei in care este nascuta mireasa. Afla ce fel de nunta vei avea tu si cum vei fi ca mireasa.

Recomandarea astrelor: Tratamentele naturiste dau efecte deosebite in cazul nativelor din zodia Fecioarei, de aceea ar trebui sa te bucuri de beneficiile date de mama natura cat mai mult inaintea nuntii. Sunteti perfectioniste si aveti nevoie de relaxare ca sa nu ajungeti sub imperiul stresului.

MIREASA DIN ZODIA BALANTA

Mireasa din zodia Balanta: Este romantica si viseaza de mica la acest eveniment. Imbracand rochia alba se simte ca o printesa din basme care traieste experienta unei iubiri magnifice. Invitatii o considera dulce, feminina si seducatoare.

Stilul nuntii tale: Nunta miresei din zodia Balanta va fi plina de detalii romantice. Daca s-ar putea, ea ar organiza acest eveniment asemanator cu cele de la palatele regale din perioada barocului: o abundenta de flori, arta, muzica exuberanta, mancare delicioasa si multa, materiale fine si calitate la superlativ. Bijuterii scumpe, dans, voie buna si rasfat al tuturor simturilor este idealul miresei din zodia Balanta.

Recomandarea astrelor:
Cand vine vorba de aranjarea salii si de platourile cu mancare, nu te lasa influentata de cei din jur. Venus, planeta frumusetii te guverneaza si iti spune sa tii cont de intuitia ta. Va da tot ce se poate pentru ca sa arate totul luxos, asa cum se potriveste unei mirese din zodia Balantei.

MIREASA DIN ZODIA SCORPION

Mireasa din zodia Scorpion
: Este plina de pasiune, creativitate si originalitate. Va surprinde prin mici gesturi de dragoste facute intr-un fel numai al ei. Este foarte seducatoare si multi barbati vor considera cu regret ca au pierdut ocazia de a avea o avea de sotie. In gandul lor, ar fura mireasa cu adevarat.

Stilul nuntii tale: Mireasa din zodia Scorpion va controla tot evenimentul. Chiar daca pare ca lasa dupa socrii, parinti si viitorul ei sot, tot asa va organiza nunta cum considera ea mai bine. Si bine face, deoarece are un simt al ei special, o intuitie, care o ajuta enorm de mult sa faca cele mai bune decizii legate de toate detaliile nuntii.

Recomandarea astrelor: Chiar daca pare nebunesc sa faci acest lucru in saptamana de dinainte de nunta, cand ai atat de multe de rezolvat, ia un concediu de macar 2 zile cu viitorul tau sot si faceti-va de cap. Adu pasiunea la nivelul extazului, ca sa isi faca o idee despre ce il asteapta in luna de miere...
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 Aprilie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.