Setari Cookie-uri

Semne secrete: Cum stii ca e atras de tine?

Exista in relatia dintre un barbat si o femeie anumite semne (adesea inconstiente, instinctive) prin care barbatul isi divulga dispozitia sentimental-erotica din acel moment. Din pacate, nu intotdeauna suntem in stare sa descifram aceste indicii. Cum poate realiza o femeie daca un barbat este dispus la un dialog afectiv cu ea - si pana unde? Redam mai jos cateva indicii care speram sa va fie de folos:

8. Fii atenta la prietenii lui. Daca acestia stiu ca el te place, il vor tachina in prezenta ta sau vor veni sa stea de vorba cu tine pentru a afla daca si tu esti interesata de el. Studiaza reactiile lor in prezenta ta – zambesc? Atunci stii raspunsul…

9. Vezi daca observa “lucruri masculine”. De exemplu, atunci cand ai plecat de acasa te-au luat in brate tatal sau fratele tau si ti-a ramas un miros aproape insesizabil de aftershave. Daca el te intreaba: “Cumva acela e miros de aftershave?” inseamna ca are impresia ca este de la un alt barbat si este clar ca te place.

10. “Petrece timp” cu tine pe Messenger si retelele de socializare. Daca vorbeste des cu tine pe internet, inseamna ca te place. De asemenea, iti poate viziona profilul de pe retelele de socializare si poate lasa commenturi sau sugestii de melodii ori filme.

Citește și:
Sursa: Garbo.ro
Citeste si alte articole pe Garbo. Noi iti recomandam:
Ce ii determina pe barbati sa insele?
Increderea in relatie
Cum reactionezi cand descoperi ca te insala?

Vizionare placuta


Kudika
24 Februarie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.