Setari Cookie-uri

M-am imprietenit cu amanta iubitului

Prietenie cu amanta - probabil o idee nebuna pe acre nu ar fi trebuit sa o iau. Dar sentimentele mele, dragostea pentru iubit, principiile despre relatia de cuplu mi-au fost zdruncinate de minciuna.

Stiu, veti considera ca sunt nebuna, asa cum si prietenele mele mi-au spus ca as fi. Problema este ca atunci cand o femeie are un feeling, simte ea ceva, atunci chiar trebuie sa cerceteze pentru ca sansa de a i se adeveri presimtirile este foarte mare.

prietenie cu amanta

Aceasta este si situatia mea. Am simtit ca ceva s-a schimbat in relatia intima cu iubitul meu. Acesta a devenit mai nepasator, dar totusi mai atent din punct de vedere al complimentelor, dar mai putin... pasional.


Asadar m-am apucat de scormonit. Am intrat cu un program in Messengerul lui, i-am citit arhiva si mai sa fac infarct. Am fost socata de ceea ce am gasit acolo, mult peste ceea ce imi imaginam sa gasesc, si toate acestea in sens negativ. Nu vorbea cu aluzii intime doar cu una, ci cu mai multe. Apoi am sesizat ca se vazuse cu una, din felul in care decurgeau discutiile.


Apoi m-am uitat si in mailul lui de pe telefon unde nu trebuia sa mai sparg parola. De acolo n-am aflat multe, asadar am ramas la vizualizarea zilnica a arhivei. Am aflat apoi, cu timpul, ce isi spun, ce ii spune despre mine, si intr-un final unde avea sa se vada cu ea! Ha! Asta era ceea ce asteptam!

Citește și:

M-am dus sa ii cunoasc amanta

M-am dus! M-am furisat si m-am uitat o vreme cu ciuda si cu o dorinta sumbra de a-l ucide, dar desigur nu am facut asa ceva. Amanta lui era frumoasa, ce-i drept, dar nu parea sa-l placa excesiv. Aflasem din discutiile lor ca ea aflase de curnd de existenta mea, deci nu rea singura femeie in viata iubitului meu, ceea ce nu paruse deloc sa o incante. Ma gandeam acum cu sufletul la gura ca ii va da papucii, asa cum ar face o domnisoara cu capul pe umeri si respect de sine.


Cert este ca s-au certat, ceea ce m-a facut sa ma simt bine si sa simt o mica izbanda, chiar daca am castigat o lupta si nu tot razboiul.

Cautari despre amanta

Am ajuns acasa, devreme, m-am apucat sa caut orice pe internet legat de Id-ul ei. Apoi pe facebook pe pagina iubitului meu, stiindu-i chipul, am gasit-o. Am aflat cum o cheama, mai departe am cautat si alte informatii si dupa numele si ei si am aflat destule. Lucra in invatamand, avea deja un copil, destule rezultate si nu parea deloc o persoana rea, un monstru asa cum mi-am inchipuit-o eu.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
13 Octombrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.