Setari Cookie-uri

Tips & tricks de la alte mirese

Invata si tu de la miresicile care deja au trecut prin aceasta experienta!

Stiu ca vrei ca ziua nuntii tale sa fie perfecta, sa fie ca desprinsa din basmele cu printi si printese unde nuntile tin trei zile si trei nopti iar miresele sunt superbe din cap si pana in picioare. Pentru a avea parte de o nunta de vis ai nevoie de cateva sfaturi de la cele care au trecut prin aceste momente inaintea ta.

In primul rand trebuie sa stii ca nu ai cum sa multumesti pe toata lumea oricat de mult ai sa te straduiesti. Incearca sa fii tu multumita de nunta ta pentru ca a iesit asa cum ti-ai imaginat. Gurile rele nu vor disparea niciodata, iar gusturile nu se discuta.

Domnisoarele de onoare trebuie sa fie persoane apropiate (sora, cea mai buna prietena, o colega de la birou pe care te poti baza, verisoara etc) pentru ca trebuie sa stii ca poti avea incredere in ele sa te ajute atunci cand ai nevoie.

Organizeaza totul asa cum vrei tu si asa cum ti-ai imaginat ca va fi ziua nuntii tale pentru ca tu esti mireasa in ziua respectiva si tu trebuie sa te simti cel mai bine.

Citește și:

Vorbeste din timp cu echipa de fotografi si spune-le ce vrei sa surprinda in timpul evenimentului pentru ca pozele tale sa formeze un album pe cinste.

Ai grija cum alegi florile pentru buchete si pentru decoratiuni. Incearca sa alegi flori care sa arate cat mai bogate si mai inflorite pentru imagini de nedescris.

Opteaza pentru pantofi cat mai comozi in ziua nuntii. Nu te uita la cei mai inalti si cei mai spectaculosi pentru ca in cele mai multe cazuri acestia nici nu se vad. Important este ca tu sa te simti bine ca sa arati bine.

Nu uita de fotografiile alb-negru. Sunt de efect si cu siguranta o sa vrei sa le ai in albumul nuntii tale.
Ai grija sa treci pe la toti invitatii pe parcursul serii si sa ii intrebi daca totul este in regula, daca se simt bine si daca au nevoie de ceva. Vor aprecia grija ta pentru ei si interesul pentru o petrecere reusita.

Citește și:

Trebuie sa mananci inainte de eveniment pentru ca nu vei avea timp pe parcursul acestuia. Toata lumea te va invita la dans, toata lumea va avea ceva de sups, te va intreba cate ceva si tu abia daca vei apuca sa iei o gura de apa plata toata seara ce sa mai vorbim de mancat trei feluri, baut sampanie si savurat desert.

Danseaza si simte-te bine la propria petrecere. Pana la urma ati facut-o pentru voi si pentru nimeni altcineva asa ca nu uita sa incingi ringul de dans si sa fii in centrul atentiei toata noaptea.
Lasa-te furata si lasa invitatii sa initieze toate celelalte traditii. Chiar daca nu sunt neaparat pe placul tau cu siguranta vor fi pe placul invitatilor asa ca ofera-le aceasta placere.

Sursa foto interior si prima pagina: Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
27 Februarie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.