Setari Cookie-uri

Cum sa reciclezi lucrurile de la nunta

Tu te-ai gandit ce poti face cu lucrurile de la nunta ta?

Dupa nunta iti raman atat de multe lucruri cu care nu ai practic ce sa faci asa ca de cele mai multe ori le arunci fara sa te gandesti ca ai putea sa le gasesti o alta intrebuintare.

Rochia de mireasa nu o mai poti purta, dar parca nu ai vrea nici sa o arunci asa ca o tii in sifonier ca si amintire. Rochia de la cununia civila o tii pentru ocazii speciale (dar cu siguranta nu o sa gasesti nicio ocazie atat de speciala incat sa o mai porti si a doua oara), pantofii de nunta parca sunt prea albi ca sa ii mai poti purta si geanta prea sofisticata.

Iata cum ai putea sa reciclezi toate aceste lucruri si multe altele fara sa simti ca a fost o investitie facuta in zadar.

1. Vinde rochia de mireasa catre un magazin second hand sau pune un anunt pe site-urile de vanzari. Poti avea surpriza ca multe domnisoare sa fie interesate de rochita ta.

2. Rochia de la cununie: daca e mai lunga o poti scurta sau o poti modifica astfel incat sa ai o rochie cu totul noua pe care sa o porti la un alt eveniment important.

Citește și:

3. Nu arunca buchetul de nunta. Pastreaza-l intr-un cufar alaturi de o invitatie, o marturie si alte lucruri memorabile de la nunta ta.

4. Poti adauga o floare din buchetul tau, una din cel al nasei si una de la lumanarea de nunta in albumul nuntii tale.

5. De aseemenea, rochia de mireasa o poti pastra pentru fiica ta, sau pentru o prietena speciala.

6. In cufarul cu amintiri de la nunta strecoara si cateva poze amuzante din timpul petrecerii. Vor fi un deliciu amuzant peste cativa ani.

7. Bijuteriile de la nunta le poti purta la orice ocazie speciala.

Sursa foto prima pagina: Depositphotos

Sursa foto interior: Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
11 Martie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.