Setari Cookie-uri

10 Lucruri adorabile pe care orice mireasa le vrea la nunta ei

Elementele cheie pentru o nunta perfecta!

Fiecare mireasa vrea ca nunta ei sa fie cea mai frumoasa, cea mai fastuoasa. Pentru asta are nevoie de o rochie ca in basme, de o locatie de vis, flori din belsug si multi invitati. Printre altele o mireasa isi doreste sa fie o zi de neuitat atat pentru ea cat si pentru invitatii ei. Si pentru asta are nevoie de urmatoarele lucruri:

foto: mireasa langa un cal alb, Shutterstock

1. Domnisoare de onoare care sa ii tina trena

Pentru ca isi doreste o rochie de mireasa stil printesa cu o trena lunga care sa fie tinuta de catre domnisoarele de onoare astfel incat sa nu o incurce atunci cand paseste spre altar.

2. Domnisoare de onoare care sa imprastie petale de trandafir inaintea miresei

In momentul in care mireasa este condusa catre altar isi doreste ca inaintea ei sa paseasca o micuta domnisoara de onoare cu un cosulet in mana in care se afla petale de trandafir pe care sa le imprastie in urma ei.

Citește și:

3. Table de scris cu mesaje inspirationale

Sau o tablita care sa indice drumul catre locatie,una care sa le ureze bun venit invitatilor si alta care sa le ofere un citat superb.

4. Panoul pentru poze

Si aici se potriveste o tablita cu inscriptia “Mr and Mrs”. Poate un scaun si o masa, cateva buchete de flori si alte lucruri pe care mireasa doreste sa le imortalizeze.

5. Briose colorate

Care sa fie asezate frumos pe fiecare masa astfel incat invitatii sa se poata servi singuri ori de cate ori simt nevoie de ceva dulce.

6. Un bar cu dulciuri

Un bar cu dulciuri unde sa gasesti prajiturele, acadele, fursecuri,briose si multe ale dulciuri asezate frumos in recipiente nonconformiste.

7. Cineva sa tina un toast in cinstea ei si a partenerului

Cu siguranta fiecare mireasa isi doreste sa fie surprinsa de catre cea mai buna prietena, sau de catre unul dintre cei mai apropiati invitati care sa tina un toast in cinstea ei si a mirelui.

Citește și:

8. Un buchet de mireasa neobisnuit

Daca rochia si bijuteriile pastreaza oarecum traditia si nu se abat de la reguli, vrei sa iesi din anonimat cu ceva si aici intervine buchetul de mireasa. Poate fi confectionat din nasturi, pene, flori uscate, ziare si alte materiale neconventionale.

9. O trasursa trasa de patru cai albi

Sa fim serioase…ce mireasa nu viseaza sa fie dusa la ceremonia religioasa cu o trasura ca in povesti trasa de cai albi.

10. O surpriza din partea mirelui

Poate sa iti aduca formatia preferata, sa angajeze o trupa de dans, sau orice altceva iti face placere.

foto prima pagina: colaj de nunta, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
6 Mai 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.