Setari Cookie-uri

Tortul perfect

French Kiss, Naked Cake, Carrot Love, Pink Delight, Italian Dream, Strawberry & Tea, Champagne Sparkle, Whiskey Cream, Black & Bailey's si Sweet Meringue devin astfel alegeri de baza pentru orice tort, indiferent daca este pentru o aniversare, nunta, botez sau un alt eveniment special.

Comunicat de presa

Signature Cakes este o colectie in care vei regasi gusturile, aromele si texturile preferate, combinate ideal de specialistii atelierului. Cele zece propuneri ale noii colectii Grace Couture Cakes sunt torturi rafinate, delicioase, timeless, decorate simplu si elegant.

Torturile combina mousse-uri delicate, precum cele de ciocolata belgiana, caramel, straciatella, zmeura sampanie, whiskey sau Bailey's, blaturi subtiri de pandispan alb sau cu cacao, blaturi cu ceai verde sau de bezea, dar si retete clasice reinterpretate, precum carrot cake. Nu lipseste nici senzationalul tort fara glazura, naked cake, revelatia anului în materie de torturi couture.

Torturile din colectia Signature Cakes se lucreaza doar la comanda, putand fi adaptate in functie de eveniment. Atelierul Grace Couture Cakes foloseste doar ingrediente naturale, de calitate superioara, fara conservanti si aditivi.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Octombrie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.