Setari Cookie-uri

Cele mai ciudate poze cu domnisoarele de onoare

Domnisoarele de onoare reusesc sa ne surprinda prin ipostaze din ce in ce mai ciudate!

Domnisoarele de onoare sunt invitati de onoare ai nuntii si au o multime de alte atributii. Ele sunt un fel de ucenice ale miresei pentru ca o ajuta atat la organizarea nuntii si pregatirea tuturor detaliilor cat si la petrecerea de nunta cand totul trebuie sa fie perfect.

Domnisoarele de onoare sunt precum niste furnicute care misuna pe langa mireasa si sunt tot timpul pregatite sa o ajute. Rochia de mireasa nu este atat de usor de imbracat pe cat pare, asa ca domnisoarele de onoare au un rol foarte important in cee ace priveste felul in care arata tinuta si look-ul miresei in momnetul in care aceasta isi face aparitia.

In acelasi timp, domnisoarele de onoare sunt responsabile pentru organizarea petrecerii pentru burlacite si pentru intretinerea atmosferei. Trebuie sa reauseasca intr-un fel sau altul sa o distreze pe viitoarea miresica si sa o faca sa uite cel putin pentru un moment de toata agitatia nuntii.

Citește și:

Si daca tot am ajuns la aceasta parte amuzanta, distractiva, sau cum vreti voi sa ii mai spuneti, am sa va prezint mai jos un filmulet in care domnisoarele de onoare au fost surprinse in cele mai ciudate ipostaze posibile, momentele fiind imortalizate in fotografii care vorbesc de la sine.

sursa video: YouTube.com

sursa foto interior si prima pagina: Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
14 Octombrie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.