Setari Cookie-uri

Poveste de dragoste: Cum am stiut ca sotul meu este alesul

Cele mai importante lucruri care iti arata ca barbatul de langa tine este cel pe care l-ai astepat o viata.

Se spune ca doua suflete percehe se recunosc atunci cand se intalnesc pentru prima data. Se recunosc inca din primele secunde si stiu ca vor fi impreuna pentru totdeauna. Bineinteles ca acesta este un scenariu de basm, este un scenariu la care fiecare dintre noi viseaza, pentru ca in felul acesta am fi scutite de multele suferinte prin care trecem din pricina atator relatii esuate.

Sun situatii in care cele mai norocoase dintre noi isi dau seama ca atunci cand intalnesc un barbat, acesta va ramane alaturi de ele pentru totdeauna.

Mai jos, am sa va prezint pe scurt povestea unei femei care a stiut din prima clipa ca barbatul de langa ea avea sa ii fie sot si partener de viata pentru tot restul vietii.

foto: cafea, Shutterstock

"Imi aduc aminte cum acum 10 ani aveam sa ma marit pentru prima oara cu el.


Prima noastra casnicie a fost mai mult ca o aventura. Nu am anuntat decat 2-3 prieteni care aveau sa ne fie martori si atat. Eu purtam un costum alb, iar el un zambet cam fortat.

Citește și:


Unii ar fi spus ca sunt nebuna pentru ca m-am maritat cu un barbat pe care il cunosteam doar de un an de zile, dar in adancul sufletului eu stiam ca este barbatul visurilor mele. Chiar si asa, i-a luat inca un an si doua luni sa ma ceara de sotie, si am avut nevoie de inca un an pentru a ne organiza nunta cu tot ceea ce era nevoie.


Dupa 6 ani de zile de relatii esuate si intalniri penibile, renuntasem sa mai cred ca acolo undeva exsita si barbatul perfect pentru mine. Incepusem sa imi intreb toate prietenele maritate cum au reusit sa ajunga aici, cum au reusit sa gaseasca un barbat asa cum si-au dorit, iar singurul raspuns pe care l-am primit a fost: "de data asta a fost diferit" sau "pur si simplu am simtit ca el este alesul".


Aveam sa inteleg si eu acest lucru ceva mai tarziu, in momentul in care l-am cunoscut pe cel ce avea sa imi devina sot un an mai tarziu.

Citește și:


Sunt insa cateva lucruri care m-au ajutat sa imi dau seama ca el este cel pe care l-am asteptat toata viata.


1. Totul a fost natural si usor


Nicio relatie nu este usoara, insa de data aceasta totul a fost diferit. Ma suna atunci cand spunea ca o face, nu ma sufoca, nu imi invada intimitatea, imi lasa spatiul personal, imi respecta deciziile si nu a fost vorba de vreun joc al seductiei. Totul a fost foarte natural. In plus, este singurul barbat care m-a fascinate din punct de vedere sexual in asemenea modalitate incat imi venea sa ii scot hainele de pe el ori de cate ori il vedeam.


2. L-am cunoscut intr-un moment total intalmplator


Nu l-am cunoscut in club, nu l-am cunoscut la cafenea, nu l-am cunoscut la o petrecere si nici prin intermediul prietenilor comuni. Am intrat in barul unui hotel in timp ce de fapt cautam baia. L-am vazut pe el, un barman fascinant asa ca i-am lasat numarul de telefon si i-am spus ceva de genul: "Cred in carpe diem, asa ca daca vei suna va fi ok, daca nu, va fi la fel de ok". Pentru ca i s-a parut amuzant, m-a sunat cateva zile mai tarziu.

Citește și:


3. Nu m-am panicat atunci cand m-a sunat pentru prima oara


In momentul in care m-a sunat prima oara am avut un soc, insa nu am lasat sa se vada. Barbatii nu se pricep la telefoane, dar cand nici vocea nu ii ajuta, acest lucru poate fi considerat un dezastru.


4. Mi-am dorit sa astept pana sa ajungem in pat


Prima noastra intalnire s-a intamplat pe timp de zi, la o cafenea. Acest lucru ne-a permis sa stam de vorba si sa ne cunaostem mai bine. Abia dupa cea de-a cincea intalnire l-am invitat la mine unde a ramas peste noapte.


5. Mi-a fost alaturi inca din prima clipa


La cea de-a doua intalnire a noastra am aflat ca o ruda a murit, lucru care m-a indispus pe loc. El a fost foarte intelegator, am mers sa mancam si a fost alaturi de mine toata ziua. M-a sunat dupa o saptamana sa vada cum ma simt si sa vorbim despre mine. In acel moment am stiut ca este un om special asa ca mi-am permis sa ma indragostesc de el.

Citește și:


6. Am fost pregatita pentru o relatie atat din punct de vedere emotional cat si mental


De cele mai multe ori, atunci cand hotaram sa ne implicam intr-o noua relatie avem dupa noi un bagaj emotional care nu ne permite sa ne daruim intru totul partenerului nostru. Eu am avut norocul sa fiu cu adevarat pregatita in momentul in care l-am intalnit pe el. Eram pregatita sa iubesc, sa ma las iubita si sa ma daruiesc cu totul persoanei de langa mine.


7. Stereotipul barbatului perfect pentru mine a disparut in clipa in care l-am vazut pe el


Fiecare dintre noi isi face o lista cu defectele si calitatile pe care trebuie sa le aiba partenerul perfect si ii face un fel de “portret robot” pe care il cauta apoi toata viata. Sotul meu s-a mutat la mine dupa primele trei luni de relatie. Atunci am stiut ca el este alesul si ca tot ceea ce imi imaginam pana atunci avea sa dispara.

Citește și:


Este minunat sa te trezesti intr-o dimineata, dupa 10 ani de casnicie si partenerul tau sa te intrebe cum ai stiu ca veti fi impreuna pentru tot restul vietii, iar singurul raspuns pe care il poti da este: "Pur si simplu am stiut". "

Sursa: Huffingtonpost.com

Foto prima pagina: ursuleti, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
2 Decembrie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.