Setari Cookie-uri

6 Idei magice pentru o nunta de vis

Nunta la care visezi de atat de mult timp este mai aproape decat crezi. Iata cateva idei pentru a adauga un pic de magie nuntii tale

Putine au fost nuntile despre care pot afirma ca mi-au displacut. Fiecare asemenea eveniment are o magie aparte gratie careia fiecare cuplu poate sustine pe buna dreptate ca a avut parte de cea mai frumoasa nunta din lume. Am asistat insa la reactii dintre cele mai variate din partea invitatilor. Unii raman pur si simplu cu gura cascata in fata unui decor impresionant. Altii se grabesc sa atinga florile din aranjamente pentru a verifica daca sunt reale sau ba. Cei mai multi scotocesc dupa telefoane pentru a impartasi imagini pe retelele de socializare.

Sunt sigura ca fiecare viitoare mireasa viseaza la o asemenea reactie din partea celor dragi. Am sa va impartasesc astazi cateva idei cu ajutorul carora puteti impresiona invitatii.

1. Orhidee curgatoare

Efectul daruit de orhideele curgatoare este magie curata. Plasate deasupra ringului de dans, revarsandu-se dintr-un tavan inalt, dau impresia unei ploi de stele. Nu-mi pot imagina un decor mai elegant de atat.

Citește și:

2. Orchestra

De ani buni majoritatea mireselor isi doresc sa intampine invitatii pe acordurile unui cvartet. Sigur, idea este minunata si eleganta. Dar ce parere ai sa mergem la urmatorul nivel? O orchestra adevarata!

Muzicieni profesionisti, artisti de clasa, solisti instrumentisti iti pot asigura o atmosfera distinsa si rafinata. Suna bine la propriu si la figurat!

3. Nunta in aer liber cu lampioane

Daca optezi pentru o nunta in aer liber, iti sugerez sa alegi un decor diafan realizat cu ajutorul lampioanelor luminate. Atmosfera de poveste poate fi completata de beculete discrete, artificii si ghirlande de flori.

4. Piese centrale foarte voluminoase pentru mese

Piesa centrala de pe mese poarta aceasta denumire tocmai pentru ca este in centrul atentiei invitatilor pe tot parcursul nuntii, este admirata, studiata, examinata si, la sfarsit, uneori luata cu totul acasa de invitatii care s-a indragostit de elementele decorative. Piesa centrala nu este un aspect pe care sa il poti neglija. Iar daca vrei sa atragi atentia si admiratia oaspetilor tau cu un singur detaliu, iti recomand cu caldura sa optezi pentru piesele centrale voluminoase, spectaculoase si, eventual, imbogatite cu lumanari care le pun in evidenta in perioadele in care sala este cufundata in penumbra.

Citește și:

5. Decor cu cristale

Folosite cu bun gust, cristalele pot darui unui decor o stralucire aparte, un look chic-glamour, pe care niciun alt accesoriu nu il poate reda la fel de fidel. Farmecul victorian al decorului cu cristale poate fi completat de jocuri de lumini, aranjamente florale sofisticate, siraguri de perle si tesaturi complexe.

6. Nunta la castel

Sala de evenimente La Chateau este in sine un spatiu impresionant care a fost gandit, inca din faza de proiectare, pentru a raspunde celor mai exigente nevoi si pentru a veni in intampinarea asteptarilor unui public care pune pret pe calitate. Invitatii nu vor putea ramane indiferenti la aspectul modern, impletetit cu luxul clasic, stralucirea reflectata in pardoselile de marmura intarsiata si picturile de mari dimensiuni, sau la vederea candelabrelor uriase.

Sursa: Le-Chateau.ro

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 Decembrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.