Setari Cookie-uri

De ce iubesc femeile sa fie casatorite?

De ce se casatoresc femeile si ce le atrage cel mai mult la aceasta idee?

Stiu. Ai sa imi spui ca nu iubesc ideea de casatorie in sine ci ideea de stabilitate, ideea de a avea pe cineva alaturi care sa fie langa ele la bine si la rau, sa le sustina in orice moment in orice secunda a vietii.

Dar poti sa ai aceste lucruri la fel de bine si intr-o relatie ce nu presupune oficializarea ei in fata intregii tari sau in fata apropiatilor.

Am tot vazut in ultimul timp femei care se marita la varste inca nepotrivite as putea spune. Teama de singuratate se pare ca ne cuprinde din ce in ce mai mult, iar dorinta de a avea o familie si de a avea un sprijin alaturi neconditionat este din ce in ce mai mare si face victime in randul femeilor de 20 si un pic de ani

Eu sunt de alta parere. Eu cred ca pana in apropierea varstei de 26-27 de ani trebuie sa experimentezi tot ceea ce poti si tot ceea ce vrei pentru ca mai apoi sa poti alege ceea ce este mai bun pentru tine fara sa ai parte mai tarziu de anumite frustrari ce ar putea sa atarne greu cand te vei gandi la alegerile pe care le-ai facut.

Citește și:

Pana aproape de 30 de ani trebuie sa fii in ipostaza de casnica, in ipostaza de prietena cu beneficii, iubita, amanta si multe altele pe care ti le mai doresti. Ia ce iti trebuie din fiecare si cauta-ti apoi barbatul perfect. Abia dupa ce vei face tot ceea ce iti doresti, abia dupa ce vei gusta din toate fructele vei putea spune care iti place cel mai mult si pe care vrei sa il savurezi toata viata.

Femeile se grabesc, femeile vor o nunta pentru ca se viseaza mirese inca din copilarie, femeile vor o casnicie pentru ca asa au vazut acasa si pentru ca "asa trebuie si asa este normal".

Vizionare placuta


Kudika
24 Februarie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.