Setari Cookie-uri

Top 3 zodii masculine potrivite pentru casatorie

Partenerul tau se numara printre ei?

Taur

In tinerete, barbatul taur este nestatornic in ceea ce priveste viata sentimentala, iar escapadele lui amoroase sunt numeroase. Ii place sa expeirmenteze si sa isi incerce norocul in mai multe parti, insa atunci cand se hotaraste sa se aseze la casa lui si sa isi intalneasca femeia la care viseaza totusi inca din tinerete o face pentru totdeauna.

Este foarte atent atunci cand isi alege partenera alaturi de care sa isi petreaca tot restul vietii si cantareste foarte bine toate optiunile pe care le are. Apreciaza foarte mult tipul femeii care stie sa isi aprecieze barbatul pe care il are acasa si stie cum sa il tina langa ea.

Atata timp cat si ea isi da interesul, nativul zodiei taur va fi langa ea pentru totdeauna si va avea grija sa nu ii lipseasca nimic. Este un barbat tandru si iubitor care apreciaza familia si respecta caminul.

Citește și:

Rac

Barbatul rac nu umbla dupa aventuri pentru ca el are nevoie de atentie si afectiune de la persoana de langa el, asa ca va cauta intotdeauna sa aiba relatii serioase alaturi de femei care ii pot indeplini aceste dorinte atat de importante pentru el.

Este un adevarat gentleman si un barbat sensibil in acelasi timp pe care nu ai cum sa nu il iubesti, insa ai grija pentru ca uneori poate fi si foarte orgolios. Aceste lucrui fac parte din farmecul lui si il fac sa fie irezistibil pentru orice femeie.

Familia si caminul sunt lucruri sfinte pentru el asa ca se gandeste intotdeauna cum sa isi intemeieze familia perfecta si cum sa aduca mereu armonie in caminul sau pentru ca acolo este locul unde se incarca cu energie si unde toate lucrurile sunt mai frumoase.

Capricorn

Nativul zodiei capricon apreciaza inainte de toate loialitatea, asa ca va astepta acelasi lucru si de la tine in timp ce el il va darui din tot sufletul. Respectul este o alta virtute a nativului capricon pe care o respecta intotdeauna si nimic nu il va face sa o incalce.

Citește și:

Nu il respinge si nu il neglija pentru ca el are nevoie de atentie, de afectiune si de tandrete in permanenta, asa ca asteapta-te sa primesti aceleasi lucruri si din partea lui. Familia este sfanta pentru el ceea ce inseamna ca te va respecta pentru tot restul vietii si nu va calca stramb.

Este un sot ideal pentru femeile care au nevoie de dragoste, de gesturi tandre,de momente de rasfat si de o viata intima activa. Ii place sa te vada fericita si va face tot posibilul sa iti vada zambetul in fiecare zi si sa te suprinda cu lucruri frumoase.

foto interior si prima pagina: shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
7 Aprilie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.