Setari Cookie-uri

5 motive pentru care sa te mariti primavara

Afla si tu care sunt motivele pentru care nuntile de primavara sunt speciale!

Primavara este anotimpul meu preferat si intotdeauna m-am gandit ca imi voi organiza nunta in acest superb anotimp in care toata natura parca zambeste si este mai plina de viata ca oricand.

De ce as vrea sa imi organizez nunta primavara? Pentru ca peisajele de primavara sunt absolut magice, pentru ca imi plac florile si primavara este anotimpul in care cele mai multe infloresc, pentru ca primavara exprima veselie, iubire si armonie.

Acum am sa incerc sa iti ofer si alte morive pentru care primavara este anotimpul perfect in care iti poti organiza nunta de vis.

1. Poti organiza nunta in aer liber

foto: buchet de flori, shutterstock

Iubesc nuntile in aer liber! Imi doresc sa am 100 de nunti, toate in aer liber, toate cu acelasi barbat special pe care inca sper ca am sa il intalnesc intr-o zi.

As vrea o nunta pe marginea unui lac, una intr-un varf de munte, alta la piscina, una in gradina casei parintesti, alta pe camp si una intr-o gradina plina de flori.

Citește și:

Primavara este momentul in care iti poti organiza nunta in aer liber pentru ca ai parte de cele mai bune conditii meteo si de cele mai frumoase peisaje cu flori, pasari, flurturi si pomi infloriti.

2. Atmosfera este una calda

foto: cuplu de nunta, shutterstock

Primele raze de soare abia indraznesc sa incalzeasca atmosfera, insa bucuria, agitatia si freamatul naturii incalzesc chiar si cele mai friguroase zile si te determina sa iubesti acest anotimp si sa vrei sa nu se mai termine niciodata.

Vizionare placuta


Kudika
14 Aprilie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.