Setari Cookie-uri

Din invataturile mireselor: Ce as fi vrut sa stiu inainte sa ma marit

Afla din "bucataria mireselor" tot ceea ce trebuie sa stii despre casnicie inainte sa te mariti

Intotdeauna e bine sa inveti din greselile altora, dar cand inveti din ale tale parca inveti mai bine, chiar daca doare mai tare. Macar asa stii ca a doua oara nu mai repeti figura.

Cam asa e si cu maritisul. Sunt multe lucruri de pus la punct inanite de a porni pe acest drum institutionalizat al familiei. Bineinteles ca atat nunta cat si casnicia sunt doua lucruri firesti si deosebite in viata fiecareia dintre noi, insa intotdeauna trebuie sa te asiguri de cateva lucruri inainte.

De exemplu, nu este importanta doar compatibilitatea sexuala si cea comunicativa. Ar trebui sa stii ca te vei intelege bine cu familia partenerului si ca te vei intelege cu el si peste ani si ani de zile.

foto: mireasa tanara, shutterstock

Ar trebui sa stii ca vor fi momente care va vor pune sentimentele la incercare si trebuie sa fii pregatita pentru a putea trece peste asa ceva.

Citește și:

Ar trebui sa stii…multe lucruri.

Am sa iti impartasesc astazi ce as fi vrut sa stiu eu inainte sa fac pasul cel mare.

1. O casnicie necesita munca de echipa

Ca orice alta relatie, casnicia se consolideaza in timp si are nevoie de multa implicare pentru ca sentimentele sa nu se degradeze si lucrurile sa mearga la fel de bine pentru tot restul vietii. Trebuie sa ai grija de cel de langa tine, sa il iubesti, sa ii arati ca iti pasa, sa il ierti atunci cand este nevoie si sa il iubesti neconditionat.

Oamenii casatoriti trec prin multe incercari, dar impreuna reusesc sa treaca peste toate.

2. Fii tu persoana cu care ai vrea sa fii maritata

Vrei sa ai alaturi de tine o persoana calma, intelegatoare si cu simtul umorului? Cel de langa tine este puternic influentat de starea ta de spirit si de felul tau de-a fi, asa ca incearca sa fii persoana pe care o vrei alaturi.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Mai 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.