Setari Cookie-uri

8 Sfaturi esentiale de la bunici pentru o casnicie fericita

Cele mai importante sfaturi pentru o casnicie fericita impartasite de catre bunici.

Merg adesea pe strada si surprind cupluri trecute chiar si de a doua tinerete carora li se citeste iubirea si afectiunea in priviri. Merg tinandu-se de mana si zambind strengareste unul catre celalalt, semn ca sunt la fel de indragostiti ca in prima zi si ca se inteleg mai bine ca oricand.

Mereu m-am intrebat care este secretul lor. Cum oare reusesc unii oameni sa isi fie alaturi pentru tot restul vietii si sa pastreze in ochi scanteia primei iubiri?

casnicie fericita

foto: cuplu in varsta, shutterstock

Am noroc ca bunicii mei se numara printre acesti batranei despre care va povesteam mai devreme, asa ca am furat cateva sfaturi de la ei care sper ca ma vor ajuta, atunci cand va fi cazul, sa am o casnicie cel putin la fel de fericita ca a lor.

1. Varsta nu conteaza

Acolo unde iubirea este neconditionata si fiecare dintre cei doi isi doreste sa il aiba alaturi pe celalalt pentru tot restul vietii, varsta este un simplu numar fara niciun fel de semnificatie. Iubirea, intelegerea si respectul sunt mult mai importante.

Citește și:

2. Impreuna puteti muta muntii din loc

Pentru ca "unde-s doi puterea creste" si nimic nu va poate impiedica sa faceti tot ceea ce va propuneti atata timp cat va sustineti reciproc.

3. Nu renuntati niciodata sa flirtati unul cu celalalt

Trebuie sa il faci pe celalalt sa se simta mereu dorit si sa simta ca esti la fel de indragostita ca in prima zi. Fa-l sa se simta ca este unic pentru tine si ca niciodata nu vei avea ochi pentru altcineva.

4. Bucurati-va de lucrurile marunte

De diminetile si serile petrecute impreuna, de mesele servite acasa, de florile pe care ti le aduce, de zambetul sincer si de privirea dragostei. Sunt lucruri simple care va infrumuseteaza fiecare zi.

5. Amuzati-va intotdeauna

Se spune ca daca faci o femeie sa rada este pe jumatate cucerita. Casatoreste-te cu cineva care te face sa razi. El o sa reuseasca mereu sa iti alunge tristetea din priviri si sa iti readuca zambetul pe buze.

Citește și:

6. Nu trebuie sa fiti de acord in orice privinta

O casnicie fericita nu inseamna o casnicie perfecta. Nici nu se poate asa ceva. Tachinati-va si nu va feriti de micile discutii. Ele vor contribui la imbunatatirea relatiei voastre pe parcurs.

7. Este nevoie de doi pentru a mentine o casnicie

Nu poti sa faci numai tu sau numai el lucrurile sa mearga. Intr-o relatie si intr-o casnicie este nevoie ca ambii parteneri sa faca sacrificii pentru ca lucrurile sa mearga in directia dorita.

8. Faceti intotdeauna ceea ce va place

Daca va place sa dansati, iesiti la dans. Daca va place sa va plimbati, iesiti la plimbare. Daca va place sa va uitati la filme, nu incetati sa faceti aceste lucruri care va aduc bucurie in fiecare zi.

foto prima pagina: cuplu in varsta, shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
16 Iunie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.