Setari Cookie-uri

Secretele unei nunti pe plaja perfecte

Descopera secretele nebanuite ale unei nunti perfecte organizate chiar la malul marii!

Vara este sezonul nuntilor organizate pe plaja si asta pe buna dreptate. Este cel mai potrivit moment din an in care, daca vrei, poti sa iti organizezi nunta intr-o locatie speciala pe malul marii. In ultimul timp, cererile pentru astfel de locatii sunt din ce in ce mai multe, iar miresele se bucura de aceasta libertate si opteaza pentru o nunta de vis asa cum au vazut de atatea ori in filmele romantice po care le-au savurat cu placere.

Chiar daca pare foarte usor si cu siguranat emotia momentului este intensificata de peisajul absolut superb, nunta pe plaja nu este tocmai cea mai la indemana optiune nici macar pentru organizatorii experimentati.

nunta pe plaja

foto: cuplu tineri casatoriti, shutterstock

Sunt cateva lucruri la care ei trebuie sa fie foarte atenti, insa ar trebui sa ii lasam pe ei sa se ocupe de asta si noi sa vedem ce trebuie sa faca o mireasa pentru a avea o nunta perfecta asa cum a visat, la malul marii, in bataia razelor de soare si acopmaniate de cantecul pescarusilor.

Citește și:

Alege cu grija rochia de mireasa

Daca optezi pentru organizarea nuntii pe plaja ai grija ca rochia de mireasa sa nu fie in stil printesa sau sirena. Pentru o locatie care se afla cat se poate de aproape de natura este obligatoriu ca si vestimentatia sa fie adaptata la mediul inconjurator.

Opteaza pentru rochii diafane si cat mai simple, elegante, dar nu foarte conservatoare.

Renunta la tocuri

Cu siguranta nu vrei sa calci pe rochie sau sa ramai cu tocurile in nisip si sa ai parte de accidente care ti-ar putea strica cea mai frumoasa zi din viata ta, asa ca alege ceva mai lejer, balerini, sandale sau chiar in picioarele goale. Pentru ca nunta are loc la malul marii, este permis sa renunti definitiv la incaltaminte.

Fii atenta la lungimea voalului

Poate ca ai visat mereu la un voal lung de zeci de metri care sa te poarte pana la altar, dar pentru ca ai ales sa iti organizezi nunta pe plaja, trebuie sa renunti la acest lucru sau sa alegi un voal cu o lungime rezonabila astfel incat sa nu aduni cu el tot nisipul de pe plaja.

Citește și:

Nu epata prin bijuteri opulente

Locatia este superba, este in sanul naturii, iar bijuteriile mari, supradimensionate si foarte luxoase cu siguranta nu isi au rostul. Opteaza pentru ceva realizat din flori naturale, sau in cel mai bun caz perle de cultura. Astfel vei avea un look curat si vesel care ii va impresiona pe invitati.

Machiajul si parul trebuie sa fie cat mai naturale

Daca mai devreme vorbeam despre bijuterii, acum trebuie sa mentionam faptul ca machiajul si coafura trebuie sa fie cat mai naturale. In niciun caz nu vei opta pentru un coc sau pentru bucle bine definite sau pentru un machiaj smokey eyes.

Pentru o astfel de locatie se potriveste perfect parul lasat liber sau o impletitura delicata. In ceea ce priveste machiajul, cu cat mai simplu si mai liber cu atat mai bine. Produsele de baza, un pic de culoare in jurul ochilor si vei avea un look de mireasa perfect.

Citește și:

foto prima pagina: nunta pe plaja, shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
30 Iunie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.