Setari Cookie-uri

100 melodii romantice pentru dansul mirilor

Dansul in doi este mai mult decat miscare, inseamna romantism, intelegere, comunicare intre parteneri. Pe ritmul muzicii miscarile celor doi transmit publicului un mesaj care, in cazul mirilor, este unul de dragoste.

Dansul in doi este mai mult decat miscare, inseamna romantism, intelegere, comunicare intre parteneri. Pe ritmul muzicii miscarile celor doi transmit publicului un mesaj care, in cazul mirilor, este unul de dragoste.

Cum romatismul insoteste nenumarate momente din viata unui cuplu, puteti dansa impreuna pe ritmul melodiilor de mai jos de Valentin, zi in care mii de indragostiti sarbatoresc sentimentele de dragoste care le fac viata minunata.

Cum nunta este un moment unic in viata voastra, plin de magie, emotii si bucurie, dansul vostru ca miri trebuie sa fie unul special.

Fie ca alegeti sa apelati la un profesionist, fie va veti “antrena” singurei, acest moment va fi savurat de invitati si totodata o amintire pretioasa in sufletele voastre dar si pe inregistrarile video de la nunta, pe care le veti urmari ori de cate ori veti simti nevoia.

Melodia trebuie cu grija aleasa, in asa fel incat sa va placa foarte mult sau sa aduca aminte de momentele frumoase din viata voastra, spre exemplu de momentul in care v-ati cunoscut sau de primul sarut etc. Totodata trebuie sa alegeti aceasta melodie astfel incat sa si puteti dansa pe ritmul ei.

Citește și:

Sunt unele cupluri care aleg un stil de muzica pentru “Dansul Mirilor”, dar pe care nu il pot dansa. Spre exemplu nu oricine poate dansa juve ori samba etc. Cele mai simple ritmuri sunt cele de rumba sau vals, pe care orice cuplu ar reusi sa danseze.

Am selectat mai jos melodiile cele mai preferate de miri pentru dansul lor si cateva clipuri din care sa va inspirati.

100 Melorii pentru Dansul Mirilor

1.I`ll Always Be Right There - Bryan Adams (Slow)
2.Could I Have This Dance - Anne Murray (Vals)
3.I Want To Know What Love Is - Foreigner (Slow)
4.We`ve Only Just Begun - Carpenters (Slow)
5.Wonderful Tonight - Eric Clapton (Rumba)
6.Lady - Lionel Richie (Slow)
7.I Swear - All 4 One (Rumba);
8.Take My Breath Away - Berlin (Rumba)
9.Power Of Love - Celine Dion (Slow)

Vizionare placuta


Kudika
14 Februarie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.