Setari Cookie-uri

Cat costa meniul la nunta?

Un element deosebit de important alaturi de decor il reprezinta primirea si servirea invitatilor. Astfel meniul de nunta devine unul important pentru reusita petrecrii.

Adinna este de parere ca pretul este mare: "Mi se pare mare pretul meniului tau... eu am nunta in octombrie si pretul meniului este de 105 lei. Fara bautura, desigur, la cel mai scump restaurant din oras (ce-i drept, un oras mai mic)."

Evelinne ne marturiseste: " Buna, fetelor! La restaurantul unde voi face eu nunta (JADE-este langa cinema Gloria), meniul pe care l-am ales costa 230 ron, fara bautura (bautura o putem cumpara noi de unde vrem). Sper sa fie bine... Am fost la un botez acolo si mi-a placut, mancarea a fost delicioasa si frumos aranjata pe farfurii... Pupici!"

Banzytza a gasit si ea preturi bune in captala: "Eu am nunta in septembrie anu asta si fac la restaurantul Aristocrat in Pipera. Meniul cu mancare si bautura ma costa 83 euro/ persoana. Restul cheltuielilor ar mai fi: lautarii- 2500 euro, aranjamentele salii 6000 lei (60 mil lei vechi) pt 300 persoane si foto video in jur de 600 euro. Acum nu imi mai amitesc daca mai sunt alte cheltuieli, dar sper ca oricum sa nu mai apara niciuna in plus fata de ce am pana acum."

Citește și:

Este bine de stiut ca pentru inchirierea localului si meniul de nunta, precum si celelelte servicii puse la dipsozitie trebuie intocmit un contrat, astfel incat sa nu va treziti ca aveti surprize neplacute, deloc rare de altfel pentru multe cupluri. Intrebati sau negociati, pentru cei care au posibilitatea, cu ce anume va da voie sa veniti de acasa (prajituri, bautura etc).

Vizionare placuta


Kudika
31 Martie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.