Setari Cookie-uri

Cat costa o nunta?

Te-a cerut in casatorie, te-ai bucurat, ai plans jubiland de fericire, insa acum stii ca mai toate pregatirile au fost lasate pe umerii tai. Asa se intampla de obicei, de pregatirile de nunta se ocupa in special mireasa.

Te-a cerut in casatorie, te-ai bucurat, ai plans jubiland de fericire, insa acum stii ca mai toate pregatirile au fost lasate pe umerii tai. Asa se intampla de obicei, de pregatirile de nunta se ocupa in special mireasa.

cat costa nunta Insa inainte de toate trebuie sa stabiliti doua aspecte foarte importante: ce fel de nunta vreti (cu toate detaliile, cam cati invitati etc.) si apoi sa stabiliti bugetul de nunta.

Insa... cat costa o nunta?



Aceasta este probabil cea mai comuna intrebare pe care si-o pun cuplurile care au hotarat sa se casatoreasca.

Cititoarele noastre de pe Forumul Suplimentului pentru Mirese si-au pus aceeasi intreabre si am cules cateva raspunsuri reale de la cele care au trecut deja prin experienta nuntii.

ully1986 este cititoarea noastra care deschide acest topic atat de util: "stiu ca probabil intrebarea este prea generala, insa as vrea sa stiu estimativ cat costa o nunta organizata standard: fotograf, cameraman, local, meniu, dj si 100 de inv... Pe voi cat v-au costat toate astea? Plus rochia... Noi vrem sa facem nunta peste un an, insa ne trebuie o evaluare a bugetului, ca nu am vrea sa anuntam lumea degeaba... "


vero4new face un calcul scurt:
"Pai...inca nu am terminat cu toate pregatirile insa....
sala: 2000 RON avans
foto+video: 1000 RON avans
verighete: 750 RON
rochita: 1500 RON
invitatii: 500 RON (200 invitatii)
aranjament sala: 1500 RON
costum mire: 500 RON
pantofi mireasa: 100 RON
pantofi mire: 120 RON
mai urmeaza....avem nunta in octombrie...
MULT SUCCES!!! "


O alta cititoare raspunde: "Eu deocamdata nuj exact la cat se va ajunge nunta mea cu oceaneyes...Insa avem pregatitzi 10 000€, sper sa ne ajunga. Daca nu, mai mergem cu cerutul. Depinde ce situatie economica ai si pe ce vrei sa pui accentul. Noi vrem o nunta de la care sa nu lipseasca nimic (artificii, limuzina, bodyguards, petale de trandafir,...tot ce ne-ar placea), sa fie asa cum am visat, caci doar odata te casatoresti"
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
5 Iulie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.