Setari Cookie-uri

Relatia de dragoste cu FLACARA ta GEAMANA: Cele 30 de semne care iti spun ca ti-ai intalnit Sufletul Oglinda

Descopera una dintre cele mai pasionale, intense si dificile relatii din istoria karmei

Descopera una dintre cele mai pasionale, intense si dificile relatii din istoria karmei: relatia dintre sufletele gemene si descopera cele peste 30 de semne care iti spun ca ti-ai intalnit Sufletul tau Oglinda. Te afli intr-o astfel de relatie, o relatie dincolo de dragoste, obstacole, energie si diferente?

Relatia dintre Flacarile Gemene: Peste 30 de semne care iti spun ca ti-ai intalnit Sufletul tau Oglinda

Scopul relatiilor dintre flacarile gemene este de obicei unul inalt. De multe ori, aceasta relatie nu este una usoara sau linistita. Este o relatie intensa, iar aceste suflete sunt aduse adeseori laolalta in situatii haotice, incarcate de stres fizic, emotional, mental sau spiritual.

De obicei, intalnirea dintre flacarile gemene are loc intr-un loc si intr-un moment in care v-ati fi asteptat cel mai putin. Este foarte posibil sa va fi cunoscut intr-un moment in care erati indisponibili emotional, poate chiar implicati in alte relatii. Odata ce ti-ai cunoscut flacara geamana, incepi sa observe lucruri noi la tine si la lumea din jurul tau si privesti viata in general intr-un mod mult mai pozitiv.

Citește și:

Uneori destinul se joaca cu aceste suflete, aducandu-le unul langa celalalt prea devreme. Daca se cunosc prea curand sau sunt prea tinere, nu vor fi impreuna in cursul acestei vieti, ceea ce poate duce la o durere de neimaginat sau chiar la sentimentul de a se simti incomplete pentru toata viata, indiferent de persoana pe care ar cunoaste-o ulterior. Intotdeauna va ramane un gol in suflet pe care nu il poate umple un nimeni altul.

Fiecare din aceste suflete este o oglinda a celuilalt si cei doi sunt aici pentru a atinge armonia intre ei, dar si cu restul lumii. Ei isi faciliteaza unul altuia cresterea si ascensiunea, dar si evolutia celorlalti. Fiecare oglinda reflecta calitatile celuilalt, dar si imperfectiunile, problemele, ingrijorarile, dezechilibrele. In acelasi timp insa, aceste suflete oglinda isi completeaza reciproc calitatile, talentele, abilitatile.

Citește și:

Nu intotdeauna exista un echilibru sau o armonie perfecta intre aceste flacari gemene. Acele aspecte din care lipseste armonia sunt aspectele asupra carora ambii trebuie sa lucreze sa le imbunateasca. Nici relatia dintre cei doi nu este una intotdeauna facila, usoara. Aducand in permanenta probleme noi de rezolvat, relatia dintre flacarile gemene nu vine intotdeauna la pachet cu o stare permanenta de fericire. Dar prin intermediul acestei relatii, flacarile gemene isi dezvolta abilitatea de a creste si de a evolua prin situatii si circumstante. In timp ce unei persoane normale i-ar lua, spre exemplu, luni sau ani de zile sa rezolve o anumita situatie, unui astfel de suflet ii poate lua doar cateva zile.

Citeste continuarea articolului pe Garbo.ro.

Sursa foto prima pagina: Depositphotos.com

Vizionare placuta


Kudika
28 Februarie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.